Τηλεόραση|03.05.2020 15:58

Επιστροφή για το J2US: Η κριτική της Βανδή για τον Τρύφωνα Σαμαρά και η αποχώρηση

Newsroom

Το φαντασμαγορικό σόου J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε δυναμικά στο Open TV το βράδυ του Σαββάτου (2/5). Στο δεύτερο επεισόδιο τα 14 λαμπερά ντουέτα γέμισαν ξανά τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους εκτελέσεις. Η βραδιά ξεκίνησε με τα γνωστά τραγούδια-καραντίνας από την εφαρμογή Tik-Tok χορογραφημένα ειδικά για το J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τους τηλεθεατές: «Είμαι χαρούμενος που είμαστε πάλι πίσω και δεν τρώω σφαλιάρα που τραγούδησα», ανέφερε χιουμοριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στους ήρωες της πανδημίας που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη.

Ο παρουσιαστής προέτρεψε τους συνεργάτες του να χαρίσουν σε αυτούς τους ανθρώπους ένα ζεστό χειροκρότημα, ενώ επισήμανε ότι στο στούντιο κρατούν όλες τις απαραίτητες αποστάσεις λόγω κορονοϊού«Όπως βλέπετε δεν έχουμε κοινό, όπως κάναμε πρώτοι, αλλά είναι μαζί μας τα υπέροχα ζευγάρια μας». Αναφορικά με τον φιλανθρωπικό σκοπό του σόου, ο παρουσιαστής επεσήμανε ότι το J2US στηρίζει το νοσοκομείο «Παίδων» και θα προσφέρει χρήματα και στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Σε πολύ καλή διάθεση και οι 4 κριτές, Δέσποινα ΒανδήΒίκυ ΣταυροπούλουΜαρία Μπακοδήμου και Σταμάτης Φασουλής, που αστειεύτηκαν για τα όσα έκαναν στην καραντίνα, περιμένοντας να επιστρέψουν στην τηλεόραση. Τα τρία ζευγάρια που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο. Η κριτική της Δέσποινας Βανδή στον Τρύφωνα Σαμαρά που τραγούδησε με τη Χαρά Βέρρα «Το μαντήλι» ήταν αυστηρή. 

«Όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω χαριτωμένο, δεν μου αρέσει. Είπες ένα παραδοσιακό τραγούδι, φορώντας μια παραδοσιακή φουστανέλα… Για τη δική μου αισθητική όλο αυτό δεν μου ταιριάζει. Μην το ξανακάνεις με το να ακουμπάς στην παράδοση. Σε οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην ελληνική μουσική και στην ελληνική παραδοσιακή μουσική. Την επόμενη φορά που θα ακουμπήσεις ένα τραγούδι παραδοσιακό, οι επιλογές σου πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να φαίνεται ότι δεν το κοροϊδεύεις. Είναι εμπαιγμός αυτό το πράγμα. Θες να μιλήσουμε σοβαρά; Δεν είναι σωστό αυτό ούτε για σένα, ούτε για τους ανθρώπους που μπορεί να σημαίνει πολλά η φουστανέλα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να “καείς” από μόνος σου. Πρόσεχε λίγο, ειδικά ότι έχει σχέση με την ελληνική παράδοση», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Άλλη μια εμφάνιση που σχολιάστηκε ήταν εκείνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά, κάτι που της επεσήμαναν και οι κριτές, ωστόσο, ο Σταμάτης Φασουλής δεν παρέλειψε να της κάνει και μια αυστηρή παρατήρηση που είχε να κάνει με τη συμπεριφορά της.

Άρης Μακρής και Έρρικα Πρεζεράκου εντυπωσίασαν τους κριτές με το «You give love a bad name» των Richard Sambora / Jon Bon Jovi που έχουν τραγουδήσει οι Bon Jovi. Το ζευγάρι συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο δεύτερο live του σόου.

Τελικά η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή είπαν αντίο στο J2US. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Παππά, που τραγούδησε με τον Κωνσταντίνο Φραντζή το «είσαι παιδί μου πειρασμός», είπε ότι έχει πάθει κρίση πανικού και δεν αισθάνεται καθόλου καλά.«Να σας πω κάτι, με έπιασε μια κρίση πανικού και με το ζόρι τώρα αναπνέω. Δεν νιώθω και πολύ καλά σήμερα. Με έχει πιάσει μια δυο μέρες τώρα και με το ζόρι αναπνέω. Θα βάλω τα κλάματα από το άγχος… Φοβάμαι μη λιποθυμήσω και κρατιέμαι με το ζόρι», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις των ζευγαριών:

Κώστας Καραφώτης και Βίκυ Χατζηβασιλείου τραγουδούν «Κάπου σ' έχω ξαναδεί« σε μουσική και στίχους Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, που έχει τραγουδήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Γιώργος Λιβάνης και Χριστίνα Βραχάλη τραγουδούν «Το σ' αγαπώ« σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελεάνας Βραχάλη, που έχει τραγουδήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Βαλάντης και Νικολέττα Καρρά τραγουδούν «Σκόνη και θρύψαλα« σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Εύης Δρούτσα, που έχει ερμηνεύσει ο Στέφανος Κορκολής.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου τραγουδούν «Στη ντισκοτέκ», σε μουσική και στίχους Κώστα Τουρνά / Ημισκούμπρια, που έχει ερμηνεύσει η Ελπίδα.

Δείτε όλο το σόου:

 

Δέσποινα ΒανδήΝίκος ΚοκλώνηςJust the 2 of usOpen TVJ2USΤρύφωνας Σαμαράς