Τηλεόραση|07.05.2020 12:17

Ελλη Κοκκίνου: «Εκλεισα τον παιδικό σταθμό - Θέλω να κάνω τηλεόραση»

Newsroom

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελλη Κοκκίνου υποδέχθηκε μέσω Skype τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο σπίτι της και μίλησε για όλα όσα κάνει την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια. Η τραγουδίστρια είπε ότι μαγειρεύει, ζυμώνει ψωμί, κάνει ποδήλατο, γυμναστική και ό,τι άλλο μπορεί για να περάσει ευχάριστα το διάστημα του εγκλεισμού λόγω κορονοϊού. Μάλιστα έκανε αποκαλύψεις στον παρουσιαστή, καθώς του είπε ότι εκτός από το τραγούδι θα ήθελε να ασχοληθεί και με την τηλεόραση.

«Είχα έναν παιδικό σταθμό για έξι χρόνια, τον έκλεισα γιατί με κούρασε πάρα πολύ. Σκέφτομαι γενικότερα εδώ και μια διετία έχω βάλει στόχο να κάνω κάτι άλλο. Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει αν ήταν μια ιδέα την οποία θα μπορούσα να υποστηρίξω και να είναι κάπως στα μέτρα μου. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε καινούρια πράγματα».

Θα την ενδιέφερε ένα πρωινό ή να ανοίξει - για παράδειγμα - ζαχαροπλαστείο; «Ζαχαροπλαστείο δεν θα άνοιγα γιατί θα έτρωγα όλα ή δεν θα έτρωγα τίποτα» είπε με χιούμορ. «Πρωινό δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω. Ένα παιχνίδι που να ‘χει πλάκα, να ‘χει γέλιο όμως, ενδεχομένως θα μπορούσα να το κάνω. Πρωινή εκπομπή δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω. Χρειάζεται και μια ομάδα καλή από πίσω», είπε. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη φάρσα του Πούμπουρα, μάντεψε τραγούδια μόνο από τους στίχους τους και δήλωσε ότι είναι ένα «τσικ» μεγαλύτερη από τον Γρηγόρη.

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΈλλη Κοκκίνουπανδημία