Τηλεόραση|25.05.2020 19:47

MasterChef - Το μενού της Ντέμης: Εριξε στο... μίξερ vegan σαλάμια, «κομμώτριες» και «νυφίτσες»

Φωφώ Μπόνιου

Η 34χρονη μαγείρισσα μπήκε στο «MasterChef» δηλώνοντας πως ασπάζεται τον βιγκανισμό τα τελευταία πέντε χρόνια και ότι αν κερδίσει το έπαθλο, θα ανοίξει μια vegan σχολή μαγειρικής. Διευκρίνισε βεβαίως ότι στο πλαίσιο των κανόνων του παιχνιδιού θα δοκιμάσει κάποια τρόφιμα, τα οποία όμως δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία της. Πολλές ήταν οι φορές που είδαμε την Ντέμη να γεύεται και στη συνέχεια να αφήνει στη χαρτοπετσέτα την μπουκιά της, λαμβάνοντας τα εύσημα από τους κριτές για το πετυχημένο ψήσιμο σε κρέατα ή ψάρια.

Τα φώτα βεβαίως στράφηκαν στην Ντέμη μετά και την αποχώρηση της Κατερίνας, η οποία βγαίνοντας από το παιχνίδι και σχολιάζοντας τους συμπαίκτες της αποκάλυψε ότι η Ντέμη τρώει ζωικά σαλάμια και τυριά: «Το να τοποθετηθώ στο αν είμαι vegan ή όχι είναι το πλέον αστείο. Να αναρωτηθούμε μήπως η Κατερίνα έκανε τοστ με φυτικά και όχι αν εγώ έφαγα ζωικά. Τον τελευταίο καιρό η παραγωγή είχε φέρει πάρα πολλά προϊόντα που ήταν φυτικά» σχολίασε η Ντέμη και συμπλήρωσε: «Θέλουν να βγαίνουν και να λένε ότι έτρωγα σαλάμια, ενώ έχω ένα μαγαζί, είμαι vegan, μου δημιουργούν πρόβλημα με αυτό. Στην αρχή θύμωσα, αλλά μετά σκέφτηκα πως όντως η κοπέλα θεώρησε πως τα έφαγα αυτά μέσα στη θολούρα της στις τρεις το πρωί. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πιστέψω πως είναι κακιά (η Κατερίνα) και θέλει να κάνει κακό στην επιχείρησή μου». Σε ό,τι αφορά την επιμονή της να αποκαλεί την Κατερίνα κομμώτρια, έδωσε την απάντηση: «Θίχτηκε το μισό πανελλήνιο που την έλεγα κομμώτρια. Δεν θεωρώ ότι να λες κάποιον με το επάγγελμά του είναι ρατσιστικό».

Η Ντέμη αναφέρθηκε και στην τεταμένη σχέση που είχε με τον Γιώργο Λασκαρίδη, τον οποίο είχε αποκαλέσει σε συνέντευξή της «νυφίτσα», αποκαλύπτοντας ότι η «σχέση τους ήταν συγκρουσιακή»: «Δεν τον αντιπαθώ, δεν έχω κάτι μαζί του, απλά μες στο παιχνίδι τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα». Οσο για το ειδύλλιο Δημήτρη και Μαρίας, η Ντέμη αποκάλυψε ότι έβαλε και αυτή το χεράκι της να έρθουν πιο κοντά και ότι είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά μέσα στο παιχνίδι.

Η σχέση της με την Άλκηστη

Από την οντισιόν ακόμη είχε αναφερθεί και η Ντέμη στα προσωπικά της και στη σύζυγό της, την Αλκηστη, η οποία τη στήριζε στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ενώ όπως είπε ξεκίνησε να μαγειρεύει vegan για να αντιμετωπίσει μια αλλεργία της Αλκηστης, με την οποία εδώ και τρία χρόνια έχουν ανοίξει vegan εστιατόριο στο Γκάζι. «Θέλω να δείξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να αρχίσει να το βλέπει ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μη συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν» λέει δυναμικά ενώ μαγειρεύει.

Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι εδώ και 8 χρόνια και παντρεμένες τον τελευταίο χρόνο. Η Αλκηστις Αλεξανδράτου, επίσης σεφ, έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο που είναι στην εφηβεία: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι με την Ντέμη, αλλά η Ντέμη δεν θέλει. Ο γιος μου είναι 15 και η κόρη μου 14, μένουν με τον μπαμπά τους. Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου στην αρχή ήταν αρνητικοί, θεωρούσαν ότι ήταν μια φάση και θα περάσει. Εχουμε δεχτεί απειλές με την Ντέμη, βλέπω μια απέχθεια, έναν θυμό και ότι μιλούν πολύ άσχημα, πολύ υποτιμητικά, πάρα πολύ προσβλητικά για την προσωπική μας ζωή. Οk, μπορεί να την έχουμε εκθέσει σε ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν έχουμε εκθέσει λεπτομέρειες» επεσήμανε η Αλκηστις Αλεξανδράτου, μιλώντας στο «Ελα, χαμογέλα» του Open TV.

veganMasterChef 2020MasterChef