Τηλεόραση|04.06.2020 15:16

MasterChef: Ουρλιαχτά από Μαρλέν και εκνευρισμός στη δοκιμασία διπλής αποχώρησης

Newsroom

Οι παίκτες του MasterChef κλήθηκαν στη δοκιμασία της Τετάρτης (3/6) να μαγειρέψουν με έναν τοίχο ανάμεσά τους. Ο αρχηγός της κάθε ομάδας έπρεπε να δίνει οδηγίες στους παίκτες της απέναντι πλευράς… φωνάζοντας, γεγονός που έφερε εκνευρισμό στο πλατό. Οι παίκτες έπρεπε να συνεννοηθούν μεταξύ τους, χωρίς να έχουν οπτική επαφή, πράγμα που έφερε μια κατάσταση που θύμησε... τον πύργο της Βαβέλ. Η ένταση ήταν διάχυτη, οι παίκτες είχαν πρόβλημα επικοινωνίας και ο εκνευρισμός οδήγησε τον Γιώργο σε κάποιο σημείο να χτυπήσει δυνατά το χέρι του στον «τοίχο».

Διαβάστε ακόμα: MasterChef 4: Ετσι θα πραγματοποιηθεί ο τελικός λόγω κορονοϊού

Η Μάρλεν ούρλιαζε στους συμπαίκτες της που βρίσκονταν στην άλλη μεριά και μετά άρχισε να μιλάει στον Τζον που ήταν δίπλα της, με την ίδια ένταση στη φωνή. Ο Σταυρής και ο Διονύσης «έφριξαν» με τις φωνές της συμπαίκτριάς τους. Υπενθυμίζεται πως η δοκιμασία αυτή θα οδηγήσει σε διπλή αποχώρηση και, σύμφωνα με τα spoilers, η Μάρλεν και ο Διονύσης είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Σταυρή να βρίσκεται μαζί με τους προαναφερόμενους στη δοκιμασία αποχώρησης.

Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας, όπου θα ανακοινωθεί η διπλή αποχώρηση:

Δείτε στη «φωλιά των Κου Κου» τα highlights του χθεσινού επεισοδίου - Η Μάρλεν αρχηγός, ανακοίνωση για δύο αποχωρήσεις, αλλά και την περίφημη δοκιμασία του τοίχου που... θυμίζει Σπυριδούλα.

MasterChefMasterChef 2020τελικός MasterChef