• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αδιανόητο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής έσπασε το πόδι 22χρονης μετά από τσακωμό για το πάρκινγκ Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοίΤέμπη: Εκρηκτικό κλίμα στο δικαστήριο - Η δήλωση παράστασης του Δημοσίου που προκάλεσε οργή«Αγοράστε αεροπορικά εισιτήρια τώρα!» προτρέπει η Ισπανία τους πολίτες της λόγω της αύξησης των τιμών
δημοφιλές τώρα: Μαντώ Γιαννίκου στο ethnos.gr: Το μοντέλο «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» είναι ακόμη πολύ ισχυρό...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   17.06.2020 10:42
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η αποχώρηση της Μαριάννας από το MasterChef 4 και ο τελικός που πλησιάζει

MasterChef 4: Ετσι θα πραγματοποιηθεί ο τελικός λόγω κορονοϊού

Ο τελικός του MasterChef θα ακολουθήσει τους κανόνες προστασίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
MasterChef 4 - Star
MasterChef 4 - Star

Για ακόμα ένα επεισόδιο, ο σεφ και κριτής Πάνος Ιωαννίδης απουσίασε από το MasterChef της Τρίτης (2/6), λόγω ασθένειας, με τον Σωτήρη Κοντιζά να αναφέρει: «Ο Πάνος δεν είναι μαζί μας σήμερα. Στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Μαρία μου στέλνει θετική ενέργεια και ποντάρει σε εσάς». Η Μαρία Μπέη, η παίκτρια που ανήκει στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη είπε on camera για τον κριτή: «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Μεντορούκο μου, σεφούλι μου που είσαι; Μια φορά με άφησες μόνη μου στο τεστ δημιουργικότητας και πήγα προς αποχώρηση. Για αυτό χάσαμε γιατί δεν ήταν ο μέντορας μου να με στηρίξει».

Η αποχώρηση της Μαριάννας από το MasterChef 4 και ο τελικός που πλησιάζει

Η Μαρία μαζί με την Μαριάννα Πουλμέντη, τον Σταυρή Γεωργίου και τον Δημήτρη Μπέλλο κλήθηκαν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πιάτο που τους έδειξαν οι κριτές, σε μια δοκιμασία αποχώρησης. Οι δύο κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν, αλλά τελικά επέλεξαν ως πιο αδύναμο το πιάτο της Μαριάννας Πουλμέντη - η οποία και αποχώρησε: «Βασικά είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ από το παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Έχω τη μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ», σημείωσε η πρώην παίκτρια του MasterChef στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Στη φωλιά των Κου Κου» η Μαριάννα, που αποχώρησε χθες από το MasterChef, έκανε την πρόβλεψή της για τον τελικό, εξήγησε ποιους θα ήθελε να φτάσουν έως το φινάλε, ενώ σχολίασε και τις μαγειρικές ικανότητες της Μαρίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» στον τελικό του φετινού MasterChef δεν θα υπάρχει κοινό, ούτε πρώην παίκτες και ούτε συγγενείς στο γύρισμα που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου. Θα βρεθούν μόνοι τους οι δύο φιναλίστ και θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση στο ριάλιτι. 

Να σημειωθεί ότι το «MasterChef » θα διατηρήσει μέχρι και το μεγάλο φινάλε τον συγκεκριμένο ρυθμό μετάδοσης των επεισοδίων, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα. Οι διαδικασίες θα επισπευσθούν και θα δούμε μαγειρικές κόντρες και την αποχώρηση του Γιώργου και του Τζον και στη συνέχεια του Δημήτρη και της Μαρίας. Οσο για τους δύο Σταύρους, τον Γεωργίου και τον Βαρθαλίτη, αυτοί ακονίζουν τα μαχαίρια τους για τον μεγάλο τελικό, το ζωντανό κομμάτι του οποίου αναμένεται να γυριστεί εντός των ημερών.

Διαβάστε ακόμη

Ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 29χρονος σε αμόκ σπάει πάνω από 30 παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας

Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί

Τέμπη: Εκρηκτικό κλίμα στο δικαστήριο - Η δήλωση παράστασης του Δημοσίου που προκάλεσε οργή

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • MasterChef 2020
  • Σταυρής Γεωργίου
  • Σταύρος Βαρθαλίτης
  • τελικός MasterChef
  • MasterChef
  • Κορονοϊός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr