Τηλεόραση|07.06.2020 12:22

J2US: Το «Comeback» της Δημητρίου, η συγκίνηση του Καλφαγιάννη και το φιλί Τάσου - Κόνι

Newsroom

Το φαντασμαγορικό σόου J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έχει επιστρέψει δυναμικά στο Open TV. Στο έβδομο επεισόδιο τα λαμπερά ντουέτα γέμισαν τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους εκτελέσεις. Μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Ολυμπίου και του Γιώργου Γιαννόπουλου το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει ενώ τόσο οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή όσο και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν λείπουν.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, 7 Ιουνίου, το ζευγάρι που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Κρυσταλλία. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους σας. Από τη μπάντα, εσένα (Νίκο Κοκλώνη), τους συμπαίκτες και τους κριτές. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο. Με βοηθήσατε πάρα πολύ. Μου κάνατε πολύ καλό μέσα μου. Είμαι πολύ πλούσιος και γεμάτος. Έχω να πω μόνο καλά για αυτό το σόου» ανέφερε ο ηθοποιός. Μάλιστα, η συγκίνηση ήταν έντονη, με τον Σταμάτη Φασουλή να δηλώνει πως θα του λείψουν πάρα πολύ και οι δύο διαγωνιζόμενοι, ευχόμενος μάλιστα στο μέλλον να συνεργαστούν καλλιτεχνικά.

Το όμορφο ζευγάρι επέλεξε να τραγουδήσει το «Ικαριώτικο» σε μουσική και στίχους Γιώργου Κονιτόπουλου. Ντύθηκαν στα λευκά, χόρεψαν ξυπόλυτοι και τα έδωσαν όλα στη σκηνή. 

Άντζελα Δημητρίου και Νίκος Κοκλώνης τραγουδούν ντουέτο

Στη σκηνή του J2US βρέθηκε καλεσμένη η Άντζελα Δημητρίου, η οποία τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας την κριτική επιτροπή και μάλιστα έκανε τη Βίκυ Σταυροπούλου να χορέψει. «Κάναμε comeback» ανέφερε με νόημα η ίδια, προσθέτοντας: «Σας βλέπω ανελλιπώς τα Σάββατα, κάθε Σάββατο και έχω ξεχωρίσει κάποια ζευγάρια. Την Κόνι με τον Τάσο, που μου αρέσουν πάρα πολύ και επίσης τον Κώστα Καραφώτη που είναι πάρα πολύ καλός. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλός ο Τρύφωνας γιατί ό,τι κι αν κάνει, είναι must».

Το «καυτό» φιλί που αντάλλαξαν η Κόνι και ο Τάσος

Για ακόμη μία φορά, τις εντυπώσεις έκλεψαν ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά. Οι δύο καλλιτέχνες επέλεξαν να ερμηνεύσουν το «Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)». Την έκπληξη, ωστόσο, στην εμφάνισή τους έκανε το φιλί που αντάλλαξαν στο τέλος του κομματιού.

J2USΆντζελα ΔημητρίουΔέσποινα ΒανδήΝίκος Κοκλώνης