Τηλεόραση|21.06.2020 18:45

Ο Γιατρός: Έρχονται αλλαγές στον νέο κύκλο - Δύο ηθοποιοί φεύγουν από το... νοσοκομείο

Άκης Φωτόπουλος

Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος», η οποία θα επανακάμψει στον ΣΚΑΪ πιθανότατα από το φθινόπωρο. Η σειρά που ασχολήθηκε με την ιστορία ενός αυτιστικού γιατρού και κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να μαγνητίσει τα βλέμματα χιλιάδων τηλεθεατών, θα επιστρέψει στις οθόνες μας με κάποιες αλλαγές στο καστ.

Από τον νέο κύκλο, σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», θα απουσιάζουν δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς. Η Μερβέ Ντιζντάρ, η οποία υποδυόταν την Ντάμλα (βοηθό του Τάνζου στη χειρουργική μονάδα), καθώς επίσης και η Οζγκέ Οζντέρ που τη γνωρίσαμε ως Κιβιλτζίμ και βρισκόταν συνεχώς στο επίκεντρο των συγκρούσεων μέσα στο νοσοκομείο. Από πλευράς παραγωγής αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι η αποχώρηση και των δύο ηθοποιών από τη σειρά έχει να κάνει με τους ρόλους τους, οι οποίοι βάσει σεναρίου ολοκληρώθηκαν. Βέβαια η Οζγκέ Οζντέρ όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους θαυμαστές της στα social media δήλωσε ότι η όλη απόφαση αποτέλεσε και γι’ αυτήν μια μεγάλη έκπληξη, καθώς όπως τόνισε προήλθε από πρωτοβουλία των παραγωγών της σειράς.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο κύκλο, η Ασίνα Μπουλμπούλογλου, εκ των παραγωγών της σειράς, έσπευσε πριν από λίγες μέρες να ανακοινώσει το ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εχουμε 13 επεισόδια που δεν μπορέσαμε να προβάλουμε τη σεζόν που πέρασε -λόγω κορονοϊού- και θα προβληθούν την επόμενη. Είναι απαραίτητο να κάνουμε μια δυνατή εισαγωγή στο άνοιγμα της νέας σεζόν. Οι ιστορίες στον νέο κύκλο θα είναι ακόμη πιο δυνατές και συναρπαστικές».

Ο ΓιατρόςΣΚΑΪαυτισμός