Τηλεόραση|22.06.2020 20:19

Φτερωτός έρωτας - Επόμενα επεισόδια: Ο Τζαν χάνει τη μνήμη του

Newsroom

Παρότι η χημεία που υπάρχει μεταξύ τους δεν κρύβεται, η Σανέμ και ο Τζαν δεν θέλουν να παραδεχτούν πως είναι ερωτευμένοι. Επιλέγουν να παριστάνουν πως είναι συνεργάτες και τίποτα παραπάνω. Την ίδια ώρα, ο Γιίτ βάζει σε εφαρμογή το επόμενο μέρος του σχεδίου του. Ακόμα και η κυρία Χιουμά τρομάζει με την επιμονή του. Φοβάται πλέον για την ασφάλεια του γιου της, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο Γιίτ είναι ανεξέλεγκτος. Δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά στην προσπάθειά του να κρατήσει τον Τζαν μακριά από τη Σανέμ. Η τελευταία, μετά τις συκοφαντικές καταγγελίες εναντίον της επιχείρησής της, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση.

Επισκέπτεται τον ανταγωνιστή που προσπαθεί να τη βλάψει. Δεν γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν βρίσκεται ο Γιίτ που κινεί τα νήματα. Εκείνος που το ανακαλύπτει είναι ο Τζαν, αλλά η προσπάθειά του να ξεσκεπάσει τον Γιίτ μπροστά στη Σανέμ πέφτει στο κενό. Ο Γιίτ για άλλη μία φορά καταφέρνει να ξεγλιστρήσει. Τελικά, ο Τζαν καταφέρνει να σώσει τη Σανέμ από τις σκευωρίες εναντίον της και εκείνη, νιώθοντας ευγνωμοσύνη, προχωρά σε μια αυθόρμητη κίνηση.

Η Σανέμ και ο Τζαν ζουν και πάλι τον απόλυτο έρωτα και αυτήν τη φορά δεν θέλουν να αφήσουν κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους. Αποφασίζουν να φύγουν με το σκάφος μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Προτού φύγουν επιχειρούν να αλλάξουν γνώμη στους γονείς της Σανέμ, οι οποίοι είναι ακόμα καχύποπτοι απέναντι στον Τζαν.

Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για το νεαρό ζευγάρι. Στον δρόμο για το πατρικό σπίτι της Σανέμ, ένα τραγικό ατύχημα στέλνει τον Τζαν σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο. Εναν μήνα μετά ο Τζαν συνέρχεται, αλλά από τη μνήμη του έχουν... διαγραφεί τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής του. Για εκείνον ο έρωτάς του για τη Σανέμ δεν υπήρξε ποτέ. Συντετριμμένη από αυτήν την άσχημη εξέλιξη, η Σανέμ αποφασίζει να παλέψει για την αγάπη του Τζαν. Ολα θα ξεκινήσουν πάλι από την αρχή.

Φτερωτός έρωταςΣΚΑΪ