Τηλεόραση|01.07.2020 10:55

Ελένη Μενεγάκη: Η εικόνα από το άδειο καμαρίνι στον Alpha - Τελευταία ημέρα στο κανάλι

Newsroom

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 1η Ιουλίου, ημέρα που θα γραφτεί ο επίλογος της τηλεοπτικής πορείας της στον Alpha. Είναι η ημέρα που η βετεράνος της τηλεόρασης θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές, χωρίς να δώσει ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Όπως ανακοίνωσε η ίδια αποχωρεί από τα τηλεοπτικά πλατό για να κυνηγήσει μια καινούργια πραγματικότητα και να κάνει όλα όσα είχε στερηθεί τόσα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:  Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον Alpha και από την τηλεόραση

Με μία ανάρτησή της στο Instagram και γράφοντας «Χωρίς λόγια» έδειξε στους followers της το άδειο πλέον καμαρίνι της στον Alpha. Τα άλλοτε γεμάτα ράφια με ζευγάρια από παπούτσια που θα φορούσε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό είναι πλέον άδεια, ενώ εκείνη ποζάρει σοβαρή κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε κοινοποιήσει μια συλλογή φωτογραφιών, όπου μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελάλη έκανε μοντάζ, για τα αφιερωματικά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της στην 15χρονη διαδρομή της στον Alpha.

Παλαιότερη φωτογραφία από το «γεμάτο» καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη

Τα αφιερώματα θα δούμε στις τρεις τελευταίες εκπομπές της την ερχόμενη εβδομάδα. «Στιγμές γεμάτες συναισθήματα... αναμνήσεις... Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Άλφα! Κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!» σχολίασε στην ανάρτησή της η ίδια.

T
T
T
T

Σε δηλώσεις της η Ελένη Μενεγάκη είχε πει για την αποχώρησή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα: «Απλά σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πώ αφότου ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, όπου για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι τη δουλειά μου. Εγώ είμαι και ήμουν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στη τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς το νιώθει ο καθένας. Εχω σκεφτεί το κάθετι που κάνω, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής. Εναν χρόνο το σχεδιάζω. Κάνω ένα βήμα μπρος ένα πίσω. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Σήμερα, μάλλον, τους περισσότερους τους ξάφνιασα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Alpha TVΕλένη Μενεγάκη