Τηλεόραση|04.07.2020 16:45

J2US με Νίκο Κοκλώνη: Ο μεγάλος ημιτελικός live στο Open - Φαβορί και ψηφοφορία

Newsroom

Μετά τις απίθανες ατάκες και τις εξαιρετικές κριτικές της περασμένης εβδομάδας, έρχεται η μεγάλη βραδιά του Ημιτελικού του J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Και είναι Live. Ανατροπές, διπλά τραγούδια, εκρηκτικές εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις έρχονται το βράδυ του Σαββάτου στο «Just The 2 Of Us» με τα 5 ζευγάρια των φιναλίστ να διαγωνίζονται Live.

Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχό και Κόνυ Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

Το κοινό θα ψηφίζει ζωντανά το αγαπημένο του ζευγάρι από τις 22:00 που θα ξεκινήσει ο ημιτελικός μέχρι και το τέλος της βραδιάς. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού από το προηγούμενο Σάββατο, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη, θα προσμετρηθούν στη live ψηφοφορία.

Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του J2US;

Ο οικοδεσπότης, Νίκος Κοκλώνης, μας υποδέχεται στις 22:00 ακριβώς, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής παίρνουν θέσεις και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι ξεκινά. Μια ανάσα πριν τον Μεγάλο Τελικό, η αγωνία κορυφώνεται.

T

Η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής βρέθηκαν καλεσμένοι της Κατερίνας Καινούργιου και της παρέας της και μίλησαν για τις εμφανίσεις τους στο Just The 2 Of Us, τον μεγάλο τελικό που πλησιάζει, ενώ σχολίασαν και τον Τάσο Ξιαρχό, την Κόνυ Μεταξά και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Και η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για το Just The 2 Of Us αποκλειστικά, σχολιάζοντας την εμφάνισή της στο show αλλά και πως βιώνει την εμπειρία της σε αυτό.

Open TVΔέσποινα ΒανδήJ2USJust the 2 of usΝίκος Κοκλώνης