Τηλεόραση|13.07.2020 19:24

42° C: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ με Κατερίνα Λέχου και Χρήστο Λούλη

Άκης Φωτόπουλος

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ οκτώ επεισοδίων που πραγματεύεται μία ιστορία εγκλήματος: Μία οικογένεια και όλη η τοπική κοινωνία ενός μικρού νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται νεκρή στο ίδιο ακριβώς σημείο, όπου είχε βρεθεί και η μητέρα της, έξι χρόνια πριν. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα και θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου στο νησί της Κέρκυρας. H σειρά προορίζεται να βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν καθώς θα προηγηθεί τον Οκτώβριο η προβολή του νέου κύκλου «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» στην Cosmote ΤV.

Το σενάριο της σειράς «42° C» υπογράφουν οι Σέργιος Κωνσταντινίδης, Κάλλια Παπαδάκη και Ναταλί Δούκα. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Παπαβασιλείου ενώ line producer είναι η Φένια Κοσοβίτσα, η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με τρεις επιτυχημένες σειρές, όπως η ελληνική «Έτερος Εγώ» και οι ξένες σειρές «Tehran» και «Eden». Πολλά επίσης από τα πρόσωπα της ολοκαίνουριας αυτής παραγωγής, όπως οι Μιχάλης και Διονύσης Σαμιώτης, Γιάννης Δρακουλαράκος (διεύθυνση φωτογραφίας), συμμετείχαν στην προηγούμενη επιτυχία της Cosmote, την κινηματογραφική ταινία «Ευτυχία».

Ήδη έκλεισαν και οι πρώτοι ηθοποιοί που θα πάρουν μέρος στη σειρά. Είναι οι Χρήστος Λούλης, Κατερίνα Λέχου, Theo Alexander, Αλέξανδρος ΛογοθέτηςΈμιλυ Κολιανδρή, Μπέτυ Αποστόλου. Το καστ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Την εκτέλεση  της όλης παραγωγής έχει αναλάβει η Tanweer Productions.

42° CΧρήστος ΛούληςΚατερίνα ΛέχουCosmote TV