Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης «αδειάζει» τη Nielsen - Αμφισβητεί τα νούμερα τηλεθέασης
«Πρόκειται για παιχνιδάκι που παίζεται στην πλάτη πολλών και κοροϊδεύει τον κόσμο, γιατί βολεύει κάποιους» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στη σειρά «Σπίτι είναι...», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και μίλησε για τα χαμηλά ποσοστά που κάνει η σειρά του Alpha.
«Τι ακριβώς είναι η τηλεθέαση; Τι μετρούν οι περίπου 2.500 δέκτες που υπάρχουν; Το «Greece's Next Top Model» ή τις «Μέλισσες»; Ποιοι είναι αυτοί που καθορίζουν τι θα συνεχιστεί και τι θα κοπεί; Ποιοι λένε ότι πρέπει να παίξει το «GNTM», ενώ η «Συμπεθέρα» δεν έπρεπε να πάει; Πρόκειται για παιχνιδάκι που παίζεται στην πλάτη πολλών και κοροϊδεύει τον κόσμο, γιατί βολεύει κάποιους» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.
«Εγώ ξέρω πως με σταματούν και μου λένε ότι μας βλέπουν. Αυτή είναι η δική μου μέτρηση. Τι να πιστέψω δηλαδή; Πως ο κόσμος θέλει να βλέπει μοντέλα να ξεκατινιάζονται με κότες και φίδια; Αυτό θέλει ο μέσος θεατής; Δεν το πιστεύω... Εγώ νομίζω πως ο κόσμος αγαπά τη μυθοπλασία. Κωμωδία ή δράμα, δεν έχει σημασία. Και ποιος είπε πως δεν θέλουμε δράμα; Ίσα ίσα που το θέλουμε και ως ψυχοθεραπεία: για να κλάψουμε με το δράμα του άλλου και να ξεχάσουμε το δικό μας» συμπλήρωσε.
Ανασκόπηση 2025: Πολιτικές αναταράξεις, κοινωνικές κρίσεις και φυσικές προκλήσεις
Ο πλανήτης υποδέχεται το 2026: Εντυπωσιακές εικόνες από την Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο
Σοκ για 13χρονη: Κατέληξε στο Παίδων μετά από χρήση χασίς - Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού
Οι πανσέληνοι, οι εκλείψεις και οι βροχές μετεωριτών του 2026 - Το ημερολόγιο για τους παρατηρητές των άστρων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



