Τηλεόραση|07.09.2020 13:39

Big Brother: Αποχωρούν οι χορηγοί ο ένας μετά τον άλλο μετά τις δηλώσεις παίκτη περί βιασμού

Newsroom

Τον Ασκό του Αιόλου άνοιξε η χυδαία τοποθέτηση του παίκτη του ριάλιτι του ΣΚΑΙ Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη, καθώς οι εταιρείες- χορηγοί του τηλεοπτικού προγράμματος αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο. Την εταιρεία Rigas Furniture ακολούθησαν οι Candia και Doctor Plant, όπου με τις επίσημες τοποθετήσεις τους δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το ριάλιτι.

Διαβάστε ακόμα: Big Βrother: Εκδιώχθηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ύστερα από τις δηλώσεις περί βιασμού

Η εταιρεία Candia αναφέρει σχετικά

Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν.

Η εταιρεία doctor plant αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο facebook

Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό!
Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία!
Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza)
Οποτε επίσης αποσύρονται!
Τσόκας Μάκης
Γαλάνης Δημήτρης

 

Η τοποθέτηση του παίκτη περί βιασμού

Ο παίκτης, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε μία πριβέ και χαμηλόφωνη συνομιλία που είχε με τους συμπαίκτες του, τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Βαρουξή με τους οποίους μιλούσε για ερωτικά θέματα, είπε την εμετική ατάκα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων: «Με τις γκόμενες, να πηγαίνω κάθε μέρα σε μια να αδειάζω το πακέτο μου... Αλλιώς έχει βιασμό».

T

Αντώνης ΑλεξανδρίδηςχορηγοίριάλιτιBig Brother