The 2night show: Δυναμική επιστροφή με πρωτιά στη «μάχη» της τηλεθέασης για τον Αρναούτογλου
NewsroomΜε πρωτιά στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό 18-54, και υψηλές επιδόσεις στα γυναικεία κοινά έκανε πρεμιέρα το «The 2night show». Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, χθες Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρωταγωνίστησε, για άλλη μια φορά, στη late prime time καθώς ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μερίδιο 18,9%.
Το γυναικείο κοινό έδωσε στην εκπομπή τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης, τα οποία την έφεραν μπροστά από τον ανταγωνισμό με διαφορά που άγγιξε ακόμα και τις 36 μονάδες, με τις γυναίκες 18-24 να καταγράφουν ποσοστό τηλεθέασης 47,2%. Καλεσμένους την εκπομπή είχε τον Αντίνοο Αλμπάνη, την Ιώαννα Τούνη και την Μαρία Καβογιάννη
Με αυθορμητισμό, χιούμορ και χαλαρή διάθεση, ο Γρηγόρης συζήτησε με τους φιλοξενούμενούς του, άκουσε τις ιστορίες τους, συγκινήθηκε, γέλασε και έγινε ένα με τους τηλεθεατές της late prime time.
- Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
- Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
- «Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου