Τηλεόραση|24.09.2020 11:15

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με απέρριψαν γιατί δεν είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ», Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή ηθοποιός έπαιξε με τις «Σφήκες» και μίλησε για την πανδημία και για την καριέρα της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ότι παρακολουθεί φανατικά τη σειρά «Άγριες μέλισσες», έφτιαξε πατατοσαλάτα, ενώ εξομολογήθηκε ότι κάποτε την απέρριψαν λέγοντάς της ότι δεν είναι το «κορίτσι της διπλανής πόρτας».

«Κάποτε μου είχαν πει ότι δεν είμαι ακριβώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έτσι μου είχαν πει για έναν ρόλο κάποτε. Ήταν για ένα άλλο κανάλι, αλλά για σίριαλ που παίζεται ακόμα. Θα ήμουν εγώ και ένας σύντροφος. Θα κάναμε ένα ζευγάρι. Ίσως αυτός που μου το είπε θεωρεί ότι βγαίνω πάντα έτσι έξω».

Σχετικά με το Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ήταν ένα όνειρο ζωής: «Αυτό το παιχνίδι το αγαπούσα από μικρή. Το ζητούσα αυτό το παιχνίδι και το έχω συζητήσει με διάφορα κανάλια μέχρι να φτάσουμε εδώ που έγινε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το Ρουκ Ζουκ, ειδικά τώρα. Με όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί, το Ρουκ Ζουκ είναι το φάρμακό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί, και νεύρα να έχω και στενοχωρημένη να είμαι, να μην αλλάξει η διάθεσή μου».

T

Η παρουσιάστρια είπε ακόμα: «Επίσης μου αρέσει αυτή η επαφή που έχω αναπτύξει με τον κόσμο, γιατί ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ κοινωνική… Είμαι ένας άλλος άνθρωπος στο Ρουκ Ζουκ! Δεν με αναγνωρίζω. Νιώθω πολύ σαν το σπίτι μου. Έχω καταλάβει ότι αν δεν λυθούν οι παίκτες η εκπομπή θα είναι στεγνή».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του ANT1 μίλησε για το ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε: «Το καλοκαίρι μετά την πανδημία ήταν διαφορετικό αλλά ήσυχο. Εγώ από το χειμώνα ξεκίνησα να κάνω διακοπές μόνη».

Η όμορφη ηθοποιός έπαιξε με τον Γρηγόρη και τις Σφήκες ένα «αυτοσχέιδιο» Ρουκ Ζουκ με τη λέξη «μπάμια» και χάρισαν στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

The tonight showΖέτα Μακρυπούλια