Τηλεόραση|17.10.2020 09:40

Selena Gomez: Δείχνει την ουλή από τη μεταμόσχεση νεφρού - «Δεν ντρέπομαι πλέον»

Newsroom

Την ουλή που έχει στο σώμα της από τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη δείχνει η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) σε μια φωτογραφία της που πόσταρε στο Instagram. Η 28χρονη ποπ σταρ έκανε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι του 2017 λόγω της χρόνιας μάχης που δίνει με τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, ένα αρκετά σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα.

Το νεφρό που τόσο είχε ανάγκη της «έδωσε» η κολλητή φίλη της, Φράνσια Ραΐσα, η οποία έσωσε τη ζωή της τραγουδίστριας. Από τότε τα δύο κορίτσια είναι αχώριστα και αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες που δημιουργεί η ασθένεια της Σελίνα. Η Σελίνα εμφανίστηκε μετά από μεγάλη απουσία στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία του 2019 και συγκίνησε με την ερμηνεία του «Lose you to love me»  

T

Ποζάροντας με ένα μπλε ολόσωμο, η Σελίνα Γκόμεζ δηλώνει πιο ώριμη από ποτέ και στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα: «Όταν πρωτοέκανα τη μεταμόσχευση, θυμάμαι ότι δυσκολευόμουν πολύ στην αρχή να δείχνω την ουλή μου. Δεν ήθελα να φαίνεται στις φωτογραφίες, οπότε φορούσα ρούχα που την κάλυπταν. Τώρα, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ για το ποια είμαι και για το τι έχω περάσει. Είμαι περήφανη για αυτό», γράφει η 28χρονη.

Η ποπ σταρ παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια. Η περιπέτεια με την υγεία της, η κατάθλιψη, ο χωρισμός της με τον Τζάστιν Μπίμπερ και ο γάμος του, ήταν περιστατικά που χρειάστηκε να διαχειριστεί με σθένος και κουράγιο. 

Σελίνα Γκόμεζμεταμόσχευση νεφρού