Τηλεόραση|28.09.2020 12:47

Ναταλία Γερμανού: Το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη και ο χαμός που αναμένεται στο Bachelor

Newsroom

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τα ριάλιτι, τις νέες εκπομπές και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Για τα τηλεοπτικά ριάλιτι η γνωστή παρουσιάστρια είπε ότι τόσο η ίδια όσο και κάθε τηλεθεατής έχει στα χέρια του το τηλεκοντρόλ και βλέπει ό,τι επιθυμεί. Αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είπε ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που εκτιμά και χαίρεται να τον βλέπει σε ένα νέο project που του κάνει καλό.  

«Κάθε τηλεοπτικό προϊόν έχει τον κόσμο που το βλέπει και τον κόσμο που δεν το βλέπει. Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ, θα ήμουν άδικη αν εκφέρω γνώμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους ανθρώπους που έχω στην καρδιά μου, χαίρομαι να νιώθω ότι είναι ξανά σε μια αρένα που είναι ένας χώρος τον οποίο γνωρίζει καλά και του κάνει και καλό να είναι ξανά παρών» είπε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται».

Σε ερώτηση για το The Bachelor, ένα ριάλιτι που παίζεται στον Alpha, είπε ότι άλλες φορές το βλέπει, άλλες έχει γελάσει και άλλες έχει πει «Ε μα τώρα». Και όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της Έλενας Μπάση, είπε με χιούμορ: «Η Έλενα Μπάση να είναι 39, να είναι 40. Σίγουρα ένα-δύο χρονάκια πρέπει να τα κρύβει. Εγώ είμαι πολύ παραπάνω από 38. Το ομολογώ». Αναφορικά με το Pop-Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε ότι είναι μία νέα εκπομπή που «χτίζεται» τώρα και ότι της αρέσει σαν παρουσιάστρια

Η Ναταλία Γερμανού θα κάνει ένα πολύ μικρό guest στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», στον ρόλο μιας παρουσιάστριας από τον Πύργο. Σύμφωνα με την εκπομπή, η ομάδα του «Καλύτερα δεν γίνεται», της Ναταλίας Γερμανού, πήρε το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη. «Χαίρομαι να ξέρω ότι μας βλέπει από τον καναπέ της» είπε η παρουσιάστρια.

Καλύτερα δε γίνεται: Εξελίξεις στο ριάλιτι «The Bachelor» - Το λευκό τριαντάφυλλο!

Μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μάθαμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο ριάλιτι «The Bachelor». Στα κόκκινα τριαντάφυλλα της ασυλίας θα εμφανιστεί κι ένα λευκό; Ένα λευκό τριαντάφυλλο θα φέρει τις παίκτριες αντιμέτωπες με τις πιο σφοδρές συγκρούσεις. Όποια υποψήφια κερδίσει το λευκό τριαντάφυλλο θα παίρνει αυτόματα και ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Το δικαίωμα να ακυρώσει το ατομικό ραντεβού μίας άλλης κοπέλας και να πάει αυτή στη θέση της να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

BachelorΝαταλία ΓερμανούΕλένη Μενεγάκηκαμαρίνι