Τηλεόραση|01.10.2020 12:27

To πρόσωπο – έκπληξη που θα βρεθεί στο live του Big Brother με Ανδρέα Μικρούτσικο

Newsroom

Με ανάρτηση που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα είναι καλεσμένος στο live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα βρεθεί στο πλατό του Big Brother.

«Αυτή την Παρασκευή στο Big Brother live μια συνάντηση από τα παλιά… Ανδρέας Μικρούτσικος και Γρηγόρης Γκουντάρας έχουν να τα πουν καιρό… Και πιστέψτε με θα τα πουν και θα τα σχολιάσουν όλα, με το δικό τους μοναδικό τρόπο… Με τον Ανδρέα, ο Γρηγόρης είχε δουλέψει πολλά πολλά χρόνια…

T

Και μου έχει περιγράψει μόνο τα καλύτερα από αυτή τη συνεργασία… Χαίρομαι διπλά λοιπόν που θα ξαναβρεθούν μαζί τηλεοπτικά, γιατί έχουν μια ξεχωριστή χημεία και αλληλοεκτίμηση… Hello Big Brother λοιπόν με καλεσμένο το αγόρι μου αυτή την Παρασκευή… Ανυπομονώ…», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το τηλεφώνημα που είχαν: «Τον αγαπάω γιατί είχαμε περάσει πέντε χρόνια μαζί πάρα πολύ καλά. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και χάρηκα που είχε στο τηλέφωνο τη ζωντάνια που είχε και τότε. Και το ζει καθημερινά. Και την Τρίτη με πήρε και μου είπε θα έρθεις στο live της Παρασκευής; Του εξήγησα ότι δεν κάνω δημόσιες σχέσεις αλλά λέω αυτά που νιώθω. Μου είπε "εννοείται" και έτσι θα βρίσκομαι στο live. Η Ελένη Μενεγάκη με έβγαλε στον αέρα για να σχολιάζω το Big Brother». 

Ανδρέας ΜικρούτσικοςBig BrotherΓρηγόρης Γκουντάρας