Τηλεόραση|04.10.2020 13:16

My Style Rocks: Η αποχώρηση και ποια παίκτρια κέρδισε 2.500 ευρώ στο Gala

Newsroom

Στο σαββατιάτικο (3/10)  Gala του My Style Rocks οι παίκτριες για άλλη μια φορά προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή, εμπνευσμένες αυτή τη φορά από το κόνσεπτ «Singer Icon». Μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου, άρρηκτα συνδεδεμένες με το ύφος και το στιλ των κοριτσιών, έδωσαν μια διαφορετική νότα στη βραδιά.

Οι παίκτριες του My Style Rocks Gala επέλεξαν πολλά διαφορετικά στιλ των αγαπημένων τους καλλιτεχνών και οι κριτές - Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου, Χάρης Χριστόπουλος με special guest τον Λάκη Γαβαλά - κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις και να αποφασίσουν την αποχώρηση της εβδομάδας.

Νικήτρια της εβδομάδας του «My Style Rocks» αναδείχθηκε η Αρετή Λις ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ειρήνη, η Μαρία Χριστίνα κι η Γεωργία με την κριτική επιτροπή να «σώζει» τελικά την πρώτη.

Με την κριτική επιτροπή αυτήν τη φορά να είναι πιο αποφασιστική για την επιλογή της, εκείνη που αποχώρησε από το My Style Rocks ήταν η Γεωργία Βρανά. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μάλιστα της επεσήμανε ότι δεν έχει γνωρίσει την πραγματική Γεωργία στιλιστικά και δεν έχει άλλο ανάγκη το παιχνίδι.

My Style RocksαποχώρησηΣΚΑΪ