Τηλεόραση|08.10.2020 11:28

Ελεονώρα Μελέτη για την κόντρα με Μάνεση: «Δεν αυτοπροτάθηκα για την εκπομπή»

Newsroom

Για τις τεταμένες σχέσεις και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με τον Νίκο Μάνεση, μίλησε αποκλειστικά η Ελεονώρα Μελέτη την κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Η συνεργασία του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη, στo πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» στον Alpha, βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει τη θέση της λέγοντας ότι δεν παραιτείται και τον Νίκο Μάνεση να δηλώνει άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται, καθώς - όπως ισχυρίζεται εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολείται με την εκπομπή της Ελεονώρας.

Διαβάστε: Νίκος Μάνεσης - Ελεονώρα Μελέτη: Το παρασκήνιο της ρήξης και η πληρωμένη απάντηση

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» η Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι φυσικά και δεν αυτοπροτάθηκε για την εκπομπή και εξήγησε: «Υπήρχε και το πρωινό και το βραδινό. Συζητήσαμε με το κανάλι και τα δύο. Ξέραμε εσωτερικά ότι θα ανοίξουν "ζώνες". Συζητήσαμε και ποιες ώρες θα είναι πιο βολικές γιατί εγώ τους είπα έχω και ένα παιδί. Έγιναν συζητήσεις που τις ξέρετε» 

Η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε την περίοδο που εργαζόταν το 2005 στον «Πρωινό Καφέ» και περνούσε δύσκολα, αλλά είπε ότι πλέον: «Έρχομαι, κάνω τη δουλειά μου, προσπαθώ να είμαι αφοσιωμένη και δεν αφήνω να με επηρεάσουν πράγματα». Αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν για bullying στους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο. 

Ελεονώρα ΜελέτηΝίκος Μάνεσης