Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στις φήμες για παραίτηση και η «κόντρα» με Νίκο Μάνεση
Η Ελεονώρα Μελέτη απαντάει στις φήμες που τη θέλουν να παραιτείται από τον ALPHA και για την κόντρα της με τον Νίκο Μάνεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολιάστηκαν οι φήμες για παραίτηση της Ελεονώρας Μελέτη από την πρωινή της εκπομπή του Alpha «Ώρα για Μελέτη», υπεύθυνος της οποίας είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης. Η ίδια τοποθετήθηκε για το αν έχει παραιτηθεί από τον Alpha και ξεκαθάρισε τη θέση της μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.
Η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Αναφορικά με τα δημοσιεύματα ότι παραιτήθηκα. Εγώ είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου. Δεν παραιτούμαι ποτέ. Δεν παραιτήθηκα, ούτε καν. Δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για τη θεματολογία, τότε είναι που δεν παραιτείσαι».
Η παρουσιάστρια με τα λεγόμενά της ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης, και σχολίασε ότι δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για τη θεματολογία της εκπομπής «ρίχνοντας το μπαλάκι» στον Νίκο Μάνεση.
Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Το δραματικό SOS και οι θεωρίες για τα αίτια της τραγωδίας - Το χτύπημα της μοίρας για την Ελληνίδα αεροσυνοδό
«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή»: Επιμένουν οι αγρότες σε κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
Τα Χριστούγεννα επέστρεψαν στη Βηθλεέμ: Πιστοί από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην παρέλαση έπειτα από δυο χρόνια πολέμου
Πώς να μην πάρετε βάρος στις γιορτές: 5 tips να το αποφύγετε και να εξοικονομήσετε χρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



