Τηλεόραση|08.10.2020 16:46

Άγριες Μέλισσες - Επόμενο επεισόδιο: Ξεκινάει η περιπέτεια της Δρόσως στην Αθήνα

Newsroom

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις για τους τηλεθεατές. H Ελένη Σταμίρη μεταφέρεται στη φυλακή όπου γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη - τον μυστηριώδη διευθυντή των φυλακών - ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Σύμφωνα με τα spoiler η Ελένη στη συνέχεια των επεισοδίων τον ερωτεύεται και βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνον και τον Λάμπρο σε ένα ερωτικό τρίγωνο που θα ξεκινήσει με βία.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου ο Βόσκαρης και οι παρατρεχάμενοι μετατρέπουν σ’ εφιάλτη την ζωή της Ελένης, η οποία είναι αναγκασμένη να περάσει τις μέρες της κλεισμένη στην απομόνωση. Στην αντίπερα όχθη ο Νικηφόρος και η Ασημίνα εδραιώνουν σιγά- σιγά τη θέση τους ως το «πρώτο ζεύγος» στην οικία των Σεβαστών ενώ η Δρόσω μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει απ’ το Διαφάνι για ν’ αναζητήσει μια καλύτερη ζωή.

Ο Μιλτιάδης δεν αντέχει τον Γολγοθά που ανεβαίνει εδώ και καιρό και έχει ένα έντονο ξέσπασμα που θα τον οδηγήσει στο αναρρωτήριο της φυλακής… Ο Κυπραίος αφού τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του, επιστρέφει σπίτι με σκοπό να περάσει το τελευταίο βράδυ με τον Νέστορα και την επομένη να φύγει απ’ το Διαφάνι… μόνο που ο Νέστορας έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του και οι δυο άντρες θα βρεθούνε σε μια αναμέτρηση που θα έχει έναν μόνο νικητή…

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος είναι διευθυντής των φυλακών. Αμέσως καταλαβαίνει οτι θα της κάνει τη ζωή κόλαση. Ο Κυπραίος φαίνεται πως θα κλείσει τους λογαριασμούς του με όλους καθώς πλησιάζει η ώρα που ο Νέστορας θα τον αντιμετωπίσει. Η Μυρσίνη έντρομη συνειδητοποιει πως ο Κυπραίος πραγματοποίησε την απειλή του. O Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των οικογενειακών επιχειρήσεων προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα. Μόνο που αυτό θα βάλει για άλλη μια φορά την Ασημίνα σε σκέψεις για το μέλλον του γάμου τους.

ΔρόσωφυλακήΜαρία ΚίτσουΒασίλης ΜπισμπίκηςΆγριες μέλισσες