Τηλεόραση|09.10.2020 17:59

Οργισμένος ο Γεωργούλης και νέα απάντηση στον Βαγγέλη Περρή

Newsroom

Εξω φρενών με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή που συμμετέχει ο Βαγγέλης Περρής είναι ο  Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε περίπτωση που συνεχιστεί η αναπαραγωγή των «fake news», όπως τα χαρακτηρίζει, για τον μισθό του ευρωβουλευτή. Ο Αλέξης Γεωργούλης, σε επικοινωνία με το ethnos.gr και μετά το νέο σχόλιο του Βαγγέλη Περρή στην εκπομπή του ΑΝΤ-1, υποστήριξε πως «συνεχίζονται να αναπαράγονται τα ψέμματα» και κάλεσε τον οποιονδήποτε να μπει στην ιστοσελίδα του (alexisgeorgoulis.eu) για να δει με διαφάνεια τα οικονομικά στοιχεία για τον μισθό του ευρωβουλευτή. «Δεν υπάρχει κάποια προσωπική επίθεση στον Βαγγέλη Περρή. Μίλησα για αυτά που δήλωσε όλη η ομάδα, η οποία ξέρει πολύ καλά την αλήθεια και αναπαρήγαγε μια «κομμένη» συνέντευξη για θέματα τα οποία έχουν απαντηθεί από πέρυσι. Δεν θα δεχθώ την αναπαραγωγή άλλων ψευδών ειδήσεων», συνέχισε ο Γεωργούλης.  

Η αντίδραση του Αλέξη Γεωργούλη προήλθε μετά τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή σήμερα (9/10), ο οποίος θέλησε να σχολιάσει εκ νέου τα όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης στην παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Ο κ. Γεωργούλης αναφέρθηκε στην εκπομπή και σε μένα προσωπικά και δεν θέλω να πω τίποτα. Επειδή συναισθάνομαι τη θέση του, την κατάστασή του, τη μάνα του, την οικογένειά του, τους ψηφοφόρους του, δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον κ. Γεωργούλη γιατί ότι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, ότι ήταν να γραφτεί έχει γραφτεί. Απλώς θέλω να του υπενθυμίσω ότι έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής και σας ευρωβουλευτής περιμένω να αρχίσει άλλο πόλεμο και όχι με τα πρωινάδικά», τόνισε ο Αλέξης Περρής.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξή τους στο «Ευτυχείτε», ο Γεωργούλης ήταν ξεκάθαρος για το θέμα του μισθού των 25.000 ευρώ και υποστήριξε πως η εκπομπή του Περρή απομόνωσε κάποιες ατάκες του, με αποτέλεσμα να γίνει viral μια κουβέντα που δεν ακούστηκε ολοκληρωμένα και όπως ακριβώς την είχε πει ο ίδιος στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, «Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε. Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα. Εγώ όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά γιατί είχαν ήδη βγει στα sites», είπε αρχικά και συνέχισε «καρφώνοντας» την εκπομπή του ΑΝΤ-1. « Άλλο ένα χοντρό ψέμα που ανέφεραν ήταν ότι κανείς άλλος Ευρωβουλευτής δεν εργάζεται αλλού, μόνο εγώ. Πέρσι που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους με επαγγέλματα πολύ περίεργα, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες. 

Ο κ. Περρής ανέφερε πως κανένας ευρωβουλευτής, μόνο ο Γεωργούλης συνεχίζει τη δουλειά που είχε πριν εκλεγεί. Πρέπει να πω ότι 530 Ευρωβουλευτές συνεχίζουν την εργασία που είχαν πριν, άσχετα με το κοινοβουλευτικό τους έργο. Αναρωτιέμαι, αν πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους, τη στιγμή που λένε τόσο εξόφθαλμα ψέματα για να μου ρίξουν λάσπη. Έχουν δόλο σε αυτό που λένε. Ξέρει όλη η ομάδα ότι αυτά που είπαν είναι όλα ψέματα. Υπάρχει πολύ μεγάλος δόλος. Τα fake news φιμώνουν την αλήθεια. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κινηθώ νομικά. Αυτό που κάνουν είναι εντελώς ανήθικο και αντίθετο από την ιδεολογία τους», κατέληξε.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε ολόκληρη η συνέντευξη του ηθοποιού, μαζί με το κομμάτι που κόπηκε στο μοντάρισμα και κυκλοφόρησε στα Μέσα. Στην υπόλοιπη συνέντευξη, εξηγεί τους λόγους που παίρνει ένας ευρωβουλευτής αυτά τα χρήματα και τις υποχρεώσεις που έχει για να τα διαχειριστεί.

ευρωβουλευτήςΒαγγέλης ΠερρήςΑλέξης ΓεωργούληςΜισθός