Τηλεόραση|12.10.2020 19:10

GNTM spoiler: Τα δύο πρόσωπα που αποχωρούν σήμερα και αύριο από το ριάλιτι μόδας

Newsroom

Μετά το τελευταίο πλατό, η αποχώρηση της Ξένιας Μοτσκαλίδου έφερε εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και άφησε το σπίτι του GNTM 3 διχασμένο. Η επόμενη δοκιμασία καλεί τα επίδοξα top models να έρθουν αντιμέτωπα -κυριολεκτικά- με τις φοβίες τους, καθώς τα κλικς είναι πορτρέτα ομορφιάς με αξεσουάρ προσώπου…ζωύφια! Το ζητούμενο είναι να ποζάρουν με attitude ως «ξεπεσμένοι» αριστοκράτες στο φακό του Αποστόλη Κουκουσά, διατηρώντας παράλληλα την ψυχραιμία τους απέναντι στους ανεπιθύμητους και ενδεχομένως αποκρουστικούς «παρτενέρ» τους.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, οι νικητές της προηγούμενης δοκιμασίας, είναι εκείνοι που έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε κατσαρίδες, προνύμφες και σκουλήκια, με τι θα φωτογραφηθούν οι συμπαίκτες τους. H στρατηγική, που θα ακολουθήσουν, θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό», ο παίκτης που δεν θα τα καταφέρει στη σημερινή δοκιμασία θα είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ενώ στο αυριανό επεισόδιο θα έχουμε για μία ακόμη φορά, αποχώρηση κοπέλας. Πρόκειται για την Ίριδα Παπουτσή.

GNTMαποχώρησηριάλιτιΒίκυ ΚαγιάGNTM 3Star TV