Τηλεόραση|13.10.2020 13:00

GNTM 3: Η αποχώρηση, τα σκουλήκια και οι «ξεπεσμένοι» αριστοκράτες

Newsroom

Κατσαρίδες, σκουλήκια και διάφορα ζωύφια κλήθηκαν να βάλουν πάνω στο πρόσωπό τους οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 για να παραμείνουν στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων του Star, ενώ η αποχώρηση ήταν μία έκπληξη για όλους. Οι 17 παίκτες και παίκτριες ήρθαν αντιμέτωποι με τις φοβίες τους, καθώς έπρεπε να ποζάρουν ως «ξεπεσμένοι» αριστοκράτες στον φακό του Αποστόλη Κουκουσά, και πάνω στο πρόσωπό τους να σέρνονται ζωύφια, προνύμφες και κατσαρίδες.

Το ζητούμενο ήταν φυσικά να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, αλλά και να πάρουν «τη δουλειά» βγάζοντας την καλύτερη φωτογραφία. Τελικά, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν ο Έντουαρτ, ο Αιμιλιάνο, ο Παναγιώτης Πέτσας και ο Σήφης. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ο Παναγιώτης Πέτσας.

Διαβάστε ακόμη: GNTM spoiler: Το πρόσωπο που αποχωρεί αύριο από το ριάλιτι μόδας

Η έκπληξή του ήταν εμφανής και δήλωσε στην κάμερα του GNTM: «Είμαι αρκετά στεναχωρημένος η αλήθεια είναι. Παίξαμε με τους κανόνες του παιχνιδιού και χάσαμε!». Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό» στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε για μία ακόμη φορά, αποχώρηση κοπέλας. 

Πρόκειται για την Ίριδα Παπουτσή. Ο Κωνσταντίνος και ο Ανδρέας ήταν τα αγόρια που είχαν τις καλύτερες λήψεις, ενώ ο Ανδρέας ήταν εκείνος που είχε την καλύτερη φωτογραφία.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε ότι ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν υποψήφιος στο X-Factor. Δείτε το βίντεο:

Το «Ευτυχείτε» ανέφερε ότι οι παίκτες του GNTM, Αιμιλιάνο και Μαρία Αγάπη είναι το νέο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM που θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

αποχώρησηGNTM 3GNTMStar TV