Τηλεόραση|13.10.2020 15:13

Λούλης - Μπουρδούμης: Ο Γαβράς μάς εμπιστεύτηκε σαν άλλους Πιτ και ΝτιΚάπριο

Newsroom

Οι ηθοποιοί Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκαναν «ποδαρικό» τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στον δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1. Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, που μετρούν πολλές επιτυχίες στη διαδρομή τους, έκαναν μια εκ βαθέων συζήτηση για την πατρότητα, τη συμμετοχή τους στην ταινία «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά, αλλά και τα ονόματά τους στην... Google.

Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησαν για την εμπειρία τους στα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά, όπου υποδύθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη. Θημήθηκαν τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ταινία και ανέλυσαν τι πραγματικά πιστεύουν για την υποδοχή που είχε από κοινό και κριτικούς. Παράλληλα, στάθηκαν και στο έργο του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε το πόσο εντυπωσιακά στημένο ήταν το σκηνικό των γυρισμάτων και είπε ότι όταν έμαθε ότι θα συνεργαστεί με τον Λούλη ένιωσε μια ωραία ασφάλεια: «Μπορεί να μην είχαμε δουλέψει, αλλά μας συνέδεαν αυτά τα πρώτα χρόνια της σχολής και μια κοινή γλώσσα. Είχαμε ωραία χημεία».

Για τον Γαβρά ο Μπουρδούμης είπε: «Ήμασταν τυχεροί που συναντήσαμε πρώτα τον Κώστα και μετά τον Γαβρά. Εμπιστεύεται απόλυτα αυτούς που έχει επιλέξει. Στα μεγάλα φεστιβάλ έλεγε "οι ηθοποιοι, αυτοί ξέρουν καλύτερα... Ο ΝτιΚάπριο και ο Μπραντ Πιτ"». 

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα σχόλια που δέχτηκε ο Χρήστος Λούλης για τη συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ, με τον Χρήστο να αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε στις αντιδράσεις. Ο Χρήστος Λούλης είπε: «Περίμενα να μου κάνουν "μπου" αυτοί που ήταν εναντίον της κυβέρνησης, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρουν σεξισμό ούτε το "ξύλο" που θα έτρωγα από το συνάφι, τους ηθοποιούς. Δεν το περίμενα. Δεν βρήκα κανένα σεξισμό. Δεν πήγα να βοηθήσω τη Νεα Δημοκρατία, αλλά την πολιτεία, δεν πήρα χρήματα. Τώρα θα έβαζα άλλον ηθοποιό, με άλλη ενέργεια. Για κάποιον λόγο γίνονται τα πράγματα. Πιστεύω σε αυτό. Δεν είμαι μοιρολάτρης, αλλά τις επιλογές μας δεν τις κάνουμε ακριβώς εμείς. Κάπως αλλιώς διαλέγουμε στιγμές, πράγματα, όχι με το μυαλό».

Λίγο πριν από το τέλος της κουβέντας τους, βρίσκουν τις αναζητήσεις που κάνουν για εκείνους οι χρήστες του Ίντερνετ και μιλούν για τα επικείμενα επαγγελματικά τους σχέδια. Τι ψάχνουν οι αναγνώστες στο Google για Λούλη και Μπουρδούμη; Δείτε το βίντεο:

Ενήλικοι στην ΑίθουσαΑλέξανδρος ΜπουρδούμηςΚώστας ΓαβράςΧρήστος Λούλης