Τηλεόραση|14.10.2020 13:57

GNTM makeover: H «επιστροφή» της Παπαγεωργίου και οι αντιδράσεις του Twitter

Newsroom

Η πρώτη «ρωγμή», στο μονοπώλιο των αγοριών στον διαγωνισμό, έγινε με την αποχώρηση του Παναγιώτη Πέτσα και τα κορίτσια έδειξαν να επιστρέφουν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου του GNTM 3. O Ανδρέας Αθανασόπουλος, ήταν αυτός που «πήρε τη δουλειά», όπως χαρακτηριστικά λένε οι κριτές, για τον καλύτερο ή την καλύτερη της δοκιμασίας. 

Στο επεισόδιο της Τρίτης (13/10), η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας επισκέφθηκαν το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης, που σκοπό είχε να βοηθήσει τα παιδιά να απελευθερωθούν και να «τσαλακωθούν». Με έμπνευση από τις ταινίες «Risky Business» και «Striptease», τα μοντέλα κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε νέους Τομ Κρουζ και Ντέμι Μουρ αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. O νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Σήφης.

Στη συνέχεια του επεισοδίου, τα ψαλίδια και οι μπογιές πήραν φωτιά, με κάποιους από τους συμμετέχοντες να δέχονται ψύχραιμοι και χαμογελαστοί την αλλαγή και κάποιους άλλους να ξεσπούν σε κλάματα ή να αρνούνται το makeover. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Γιώργος Καράβας, έχοντας στο πλευρό τους τον Βασίλη Διαμαντόπουλο ανακοίνωσαν σε κάθε παίκτη την απόφαση που είχαν πάρει για τα μαλλιά τους.

Για κάποιους η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή, αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Να είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Και όπως τόνισε η Βίκυ Καγιά «οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή».

Τη μεγαλύτερη αλλαγή είχε η Λία, αφού αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της για ένα κοντό αγορέ κούρεμα, αλλά και η Ειρήνη, η οποία φαίνεται να δυσκολεύτηκε πολύ με τo makeover της, καθώς και εκείνη έχασε τα μακριά μαλλιά της. «Δεν θα είμαι κορίτσι» ανέφερε με παράπονο και δάκρυα στα μάτια. 

Oι αντιδράσεις του Twitter για το makeover

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν όλες τις αλλαγές των παικτών του GNTM 3

T
T
T
T
T
T
T
Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουGNTM 3GNTMStar TV