Τηλεόραση|14.10.2020 14:28
Big Brother spoiler: Ο Ζακ πήρε το βέτο και η Χριστίνα τιμωρείται από τον «Μεγάλο Αδελφό»
NewsroomΟ Γιάννης Πουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, ανέφερε ότι τη δύναμη του βέτο θα κερδίσει ο Ζακ αυτή την εβδομάδα στο «Big Brother», ενώ η Χριστίνα Ορφανίδου θα τιμωρηθεί από τον «Μεγάλο Αδερφό», καθώς αποκάλυψε στα δίδυμα ένα κομμάτι της αποστολής της.
«Η Χριστίνα πήγε και αποκάλυψε στα δίδυμα ένα κομμάτι της αποστολής. Κάτι που δεν έπρεπε. Δεν θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά δεν είχε το δικαίωμα να συμμετάσχει καθόλου στη δοκιμασία για το βέτο. Τελικά, θα το κερδίσει ο Ζακ. Αυτό ανατρέπει τελείως τα πράγματα στο παιχνίδι, καθώς είδαμε χθες ότι οι υπόλοιποι παίκτες έβριζαν τον Ζακ και καταλάβαμε ότι θα ήταν υποψήφιος. Πλέον ο Ζακ είναι στο απυρόβλητο» τόνισε ο δημοσιογράφος του OPEN.
Διαβάστε ακόμη
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- «Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο