Τηλεόραση|17.10.2020 16:06

The Bachelor: Διπλή αποχώρηση και η «Μαρινέλλα» για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Newsroom

Στην τελετή των ρόδων του «The Bachelor» οι παίκτριες που διεκδικούν την καρδιά του πολύφερνου «Εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκου είχαν άλλη μια εκρηκτική συνάντηση μπροστά στις κάμερες στο επεισόδιο της Παρασκευής (16/10). Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε καβγάδες, κλάματα, αλλά και μια έξαλλη Έλενα Μπάση που μίλησε για διπροσωπία και μετά ... αποχώρησε. Η Έλενα και η Εριέτα ήταν τα κορίτσια στα οποία ο Παναγιώτης δεν είχε δώσει τριαντάφυλλο. Η μία έπρεπε να φύγει...

Διαβάστε ακόμα: The Bachelor: Ο Καναδός Παναγιώτης Βασιλάκος - Τα πλάνα αντιγραφή και το σενάριο

Την αρχή στις αποχωρήσεις έκανε η Μαγδαλήνη, η οποία έφυγε οικειοθελώς από το παιχνίδι κλαίγοντας γοερά, καθώς ένιωσε ότι ο Παναγιώτης αδιαφορεί για εκείνη και δεν εκφράζει τα συναισθήματά του. «Είμαι έτοιμη να φύγω» δήλωσε η παίκτρια, η οποία είχε κερδίσει την προσοχή του Παναγιώτη αποκαλύπτοντας την τραγική προσωπική της ιστορία.

Μετά από σκέψη... πολλή σκέψη, ο Παναγιώτης αποφάσισε ποια άλλη παίκτρια δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι και αυτή ήταν η 38χρονη τραγουδίστρια Έλενα Μπάση. Η Έλενα αποχώρησε πολύ σίγουρη για τον εαυτό της και τραγούδησε στον Παναγιώτη σαν άλλη Μαρινέλλα: «Πάλι θα κλάψω πάλι θα γελάσω τι κι αν εσύ χαθείς...». 

Λίγο πριν από την αποχώρησή της από τη βίλα του The Bachelor, η Έλενα Μπάση - που έχει σχολιαστεί μανιωδώς στο Twitter για την ηλικία της - τσακώθηκε με την Αναστασία λέγοντάς της «Τελικά η Μαριεύη που έφυγε, τη σαμπάνια δεν σου την έριξε τυχαία».

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Μαγδαληνή είπε: «Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Νικολέττα, αυτή που δεν θα ήθελα είναι η Μαρίνα», ενώ η Έλενα Μπάση θεωρεί ότι η μοναδική κοπέλα που αξίζει να κερδίσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο είναι η Σία

Παναγιώτης ΒασιλάκοςBachelorαποχώρηση