Τηλεόραση|21.10.2020 15:01

Big Brother με 12 celebrities ετοιμάζουν στον ΣΚΑΪ - Τα τρία σενάρια για Survivor

Newsroom

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές που έφερε το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊου σε κάθε τομέα της καθημερινότητας και ως εκ τούτου και στη δυναμική της ελληνικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ εξετάζουν τρία σενάρια για την επιστροφή ή μη του «Survivor». 

«Το πρώτο λέει ότι όλα θα πάνε καλά. Θα έχουμε κάμψη των κρουσμάτων και το πλήρωμα, περίπου 150 άτομα, θα μπορέσουν να αναχωρήσουν σχετικά σύντομα, δηλαδή μετά τις γιορτές στον Άγιο Δομίνικο, ενώ θα ξεκινήσει το ριάλιτι στα τέλη Ιανουαρίου. Υπάρχει, όμως, και το πολύ απαισιόδοξο που λέει ότι δεν θα μπορέσει να γίνει καθόλου το "Survivor" λόγω της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως» αποκάλυψε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. 

«Big Brother» με Έλληνες celebrities

«Το επικρατέστερο σενάριο είναι το "Survivor" να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διαβουλεύσεις για το ποιοι θα συμμετάσχουν. Προς το παρόν, με επώνυμους έχουν γίνει λίγες επαφές, πιο πολύ εξετάζουν ποιοι θα είναι οι μαχητές και ανατρέχουν στην τράπεζα δεδομένων που έχουν. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση έρχεται άλλο ριάλιτι να καλύψει το κενό. Μιλάμε για το "Big Brother", το οποίο θα συνεχιστεί μ' ένα μίνι κύκλο διάρκειας ενάμιση μήνα. Θα συμμετέχουν celebrities, έξι άντρες και έξι γυναίκες» πρόσθεσε ο Αλέξης Μίχας. 

Μπαίνουν άνδρες στο «My Style Rocks»

Έρχεται μεγάλη ανατροπή στο «My Style Rocks». Για πρώτη φορά θα δούμε άντρες συμμετέχοντες, ενώ το concept έχει ήδη γίνει σε άλλες χώρες του εξωτερικού. «Από την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν άντρες στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Ο πρώτος παίκτης θα μπει στο γύρισμα της επόμενης εβδομάδας, ενώ έρχεται στις οθόνες μας σε δύο εβδομάδες. Σταδιακά θα δούμε κι άλλους άντρες να μπαίνουν στο ριάλιτι» αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας.  

Big BrotherριάλιτιΣΚΑΪΑτζούν ΙλίτζαλιSurvivor