Αντώνης Κανάκης: Επιστρέφει με «Βινύλιο» και «Ράδιο Αρβύλα» - Τα δύο κανάλια που τον διεκδικούν
NewsroomΟ Αντώνης Κανάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς βρίσκεται σε τελευταίες συζητήσεις με δύο μεγάλα κανάλια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η τελική απόφαση θα έχει παρθεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου από τον παρουσιαστή και την ομάδα του, ενώ οι δύο εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» θα κάνουν πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2021.
«Ο Αντώνης Κανάκης είναι ανάμεσα με δύο κανάλια που συζητάει. Προς το παρόν δεν μπορώ να σου πω ακόμα. Ωστόσο, σίγουρα μπορώ να σου πω ότι δεν είναι ο ΣΚΑΪ και ο ANT1. Επίσης, δεν είναι η ΕΡΤ, το Star και ο Alpha. Συνεπώς ποια δύο μεγάλα κανάλια μένουν;» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του OPEN.
Θυμίζουμε ότι μετά την κόντρα του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του με τον ΣΚΑΪ, οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν επιστρέψει την περσινή σεζόν διαδικτυακά μέσω του προσωπικού τους καναλιού στο YouTube.
- F-35, F-16 Viper και πύραυλοι: Τι περιλαμβάνει η συμφωνία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ - Το κρίσιμο σημείο
- Μαχαίρωσαν 32χρονο στην Ελευσίνα - Καταγγέλλουν επίθεση από φασίστες
- Η Ουκρανία «χτύπησε» στη Σιβηρία: Επίθεση σε δύο από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια πετρελαίου της Ρωσίας
- Μέσα στα «sweatshops» όπου κατασκευάζονται οι επίσημες ποδοσφαιρικές φανέλες για 1 ευρώ την ώρα