Τηλεόραση|02.11.2020 16:16

Big Brother spoiler: Αρχηγός της εβδομάδας o Δημήτρης Κεχαγιάς - Δικαίωμα διπλής ψήφου

Newsroom

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Βαρουξή στο live της Παρασκευής (30/10), ο αρχηγός στο σπίτι του Big Brother αυτής της εβδομάδας μπορεί να χαρακτηριστεί και «υπεραρχηγός», αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς του ριάλιτι εγκλεισμού, θα έχει το δικαίωμα διπλής ψήφου κάτι που θα φέρει ανατροπές.

Διαβάστε ακόμα: Big Brother αποχώρηση: Έφυγε ένας από τους δίδυμους - Η Σοφία Δανέζη συγκινεί με την ιστορία της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η αρχηγία θα παιχτεί ανάμεσα στους: Δημήτρη Κεχαγιά, στον Δημήτρη Πυργίδη (ή αλλιώς Χάος) και στον Χρήστο Βαρουξή. Ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας, ο οποίος θα έχει ασυλία και δικαίωμα δύο ψήφων - αλλά όχι το βέτο - θα είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Ο παίκτης που θα έχει το βέτο θα είναι εκείνος που θα μπορέσει να σώσει έναν συμπαίκτη του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι ερωτευμένος με την Σοφία Δανέζη και αυτή τον ...συμπαθεί. Επίσης, ανέφερε πως η Άννα Μαρία θα αρνείται να φύγει όταν τελειώσει το Big Brother και πως εκείνη είναι μάθημα για συγγραφείς.

Στο αποψινό επεισόδιο η εβδομαδιαία δοκιμασία βάζει τους συγκάτοικους να μετρήσουν… αρνάκια την ώρα που ορισμένες σχέσεις δοκιμάζονται. Ο Χρήστος Βαρουξής πιέζεται πολύ από την απουσία του δίδυμου αδελφού του, ενώ έρχεται και σε κόντρα με τη Σοφία Δανέζη.

ΣΚΑΪΑνδρέας ΜικρούτσικοςBig BrotherαποχώρησηΣοφία ΔανέζηΔημήτρης Κεχαγιάς