Τηλεόραση|03.11.2020 11:43

House of Fame: Ποια διάσημη τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση

Newsroom

Μεγάλη ανατροπή στη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ, καθώς εδώ και λίγες ώρες τρέχει στον αέρα του καναλιού το τρέιλερ συμμετοχών για το «House of Fame» που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιανουαρίου. Το κανάλι του Φαλήρου, λοιπόν, εξασφάλισε τα δικαιώματα του νέου μουσικού ριάλιτι, που προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλές χώρες και έχει ξεκινήσει από το Μεξικό, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις για πάνω από μία δεκαετία. 

Το όλο concept θυμίζει έvτονα «Fame Story», αφού οι παίκτες που θα διαλέξει η παραγωγή θα ζουν σε ένα σπίτι – ακαδημία, στο οποίο θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα, ενώ κάθε εβδομάδα ένας εξ’ αυτών θα αποχωρεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό», οι πρώτες δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 600 μέσα σε ένα 24ωρο, ενώ για την παρουσίαση έχει δεχθεί πρόταση η Ελένη Φουρέιρα

«Σας είχα πει παλιότερα για ένα "Big Brother" με 12 celebrities ώστε να αξιοποιηθεί το σπίτι. Τελικά, δεν προχωράει αυτό το concept. Πάει για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Το σπίτι του "Big Brother" θα ανακαινιστεί για να δεχτεί τους συμμετέχοντες της νέας μουσικής ακαδημίας και μάλιστα, θα κατασκευαστούν επιπλέον συμπληρωματικοί χώροι. Μέχρι στιγμής, έχει γίνει πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα για την παρουσίαση του παιχνιδιού, ενώ ιθύνοντες της παραγωγής σκέφτονται τον Χάρη Βαρθακούρη για κριτή ή για καθηγητή» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. 

ΣΚΑΪHouse of FameΕλένη ΦουρέιραριάλιτιBig Brother