Τηλεόραση|09.11.2020 11:38

Ναταλία Γερμανού: Το εξώδικο από Σεφερλή και η παρεξήγηση με την Τσιμτσιλή

Newsroom

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Ναταλία Γερμανού και διευκρίνισε τι έχει συμβεί με το εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή της ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ ανέφερε πως δεν υπήρξε παρεξήγηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» του Alpha. Η Ναταλία Γερμανού μιλώντας για τo δεύτερo lockdown δήλωσε στεναχωρημένη και προβληματισμένη, αλλά ήταν κάτι που το περιμέναμε όλοι μας.

Αναφορικά με το εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται » ο Μάρκος Σεφερλής, για όσα είπε εκεί ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5-0» Μάνος Καμπίτης με τον οποίο ο ηθοποιός βρίσκεται σε διένεξη. «Είναι κάτι που έχει πάρει τη νομική οδό. Δεν αφορά εμένα σαν φυσικό πρόσωπο, αλλά δύο άλλους ανθρώπους, και καλύτερα να μιλήσουν οι δικηγόροι» είπε η παρουσιάστρια.

Η Ναταλία είπε στην εκπομπή της αναφορικά με το εξώδικο: «Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, που πρωτίστως σεβόμαστε, ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω».

Αναφορικά με την «παρεξήγηση» κατά την οποία η Ναταλία Γερμανού είχε δώσει πάσα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να υπάρξουν διευκρινίσεις σε σχέση με την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από τον Alpha - κάτι που δεν έγινε από την παρουσιάστρια του «Happy Day» - η Ναταλία είπε: «Καμία παρεξήγηση μεταξύ μας. Συνέβη απλώς ότι είμαι πιο παρορμητική και η Σταματίνα πιο τυπική στα θέματα που αφορούν το κανάλι». Αναφορικά με την Μελέτη και τις φήμες για τη συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Alpha η Ναταλία είπε: «Δεν σχολιάζω. Προσέχουμε πια».

Μάρκος ΣεφερλήςΝαταλία ΓερμανούΣταματίνα ΤσιμτσιλήΕλεονώρα Μελέτη