Τηλεόραση|10.11.2020 11:11

GNTM 3: Η αποχώρηση της Ρασέλ, τα γέλια και τα «βιτριολικά» σχόλια

Newsroom

Άλλη μία απόδειξη ότι το «παιχνίδι» πάντα παίζεται στην πράξη και όχι στα λόγια ήταν η αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 3 της Δευτέρας (09/11). Οι διαγωνιζόμενοι πήγαν σε ένα γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας για τις ανάγκες της φωτογράφισης του επεισοδίου, όπου οι coaches-κριτές Μπράτης, Μαζαρί και Καράβας τούς εξήγησαν την αποστολή τους, με τίτλο «We love Greece».

Διαβάστε ακόμα: Κάτια Ταραμπανκό: «Η Ρασέλ θα πρέπει να χαλαρώσει με τη συμπεριφορά της στο GNTM»

Η Μαριαγάπη έδωσε μειονέκτημα στη Ρασέλ και στον Δημοσθένη, κάτι που φαίνεται πως έπιασε τόπο. Μετά το πέρας της φωτογράφισης, Ρασέλ και Δημοσθένης βρέθηκαν στην τελική δυάδα αποχώρησης, καθώς η προσπάθειά τους δεν έπεισε τους κριτές. Στη δοκιμασία δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, με το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει πάντως την Μαριαγάπη για την επιλογή της.

Στο στούντιο, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στον Δημοσθένη πως παραμένει στο GNTM 3, και η Θεοδώρα Ρασέλ - η οποία τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ σίγουρη ότι θα φτάσει μέχρι και τον τελικό - αποχώρησε. Στο άκουσμα της είδησης, ο Παναγιώτης, άρχισε να γελάει και να επικροτεί την αποχώρηση της Ρασέλ κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κριτές. Η αντίδρασή του ενόχλησε μάλιστα τον Δημοσθένη ο οποίος χαρακτήρισε «ανάρμοστη» και «απρεπέστατη» την συμπεριφορά του.

«Οποιος και να αποχωρεί, ποτέ δεν προσβάλω τον παίκτη αυτόν. Θεωρώ απαράδεκτη και απρεπέστατη την συμπεριφορά του Παναγιώτη, της Μαριαγάπης και της Μαρινέλας που έλιωσαν στα γέλια. Με εξόργισε, με θύμωσε και πλέον ότι και να κάνω στο παιχνίδι θα είναι και για την Ρασέλ», είπε ο Δημοσθένης που χαρακτήρισε «χαζή» την Μαριαγάπη που «της έπιασε το ντεσαβαντάζ».

Η Ρασέλ υποχέθηκε ότι «θα επιστρέψει» και ο Αιμιλιάνο είπε ότι δεν χρειάζεται η Μαριαγάπη να κομπάζει τόσο πολύ για τα ντεσαβαντάζ που έδωσε. Στην εκπομπή Ευτυχείτε» σχολιάστηκαν όλα όσα έγιναν στο GNTM 3 μετά την αποχώρηση της Ρασέλ. Ποιοι παίκτες έκαναν πάρτι και τραγουδούσαν. 

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολιάστηκε και το ξύπνημα του Έντουαρντ με τη Ρασέλ στο ίδιο κρεβάτι στο σπίτι του GNTM 3.

αποχώρησηStar TVΒίκυ ΚαγιάGNTMGNTM 3