Τηλεόραση|18.11.2020 11:51

George Clooney: Το ατύχημα που τον έφερε στα πρόθυρα αυτοκτονίας

Newsroom

Σε συνέντευξη στο περιοδικο GQ ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Syriana» και για το πόσο άλλαξε τη ζωή του ο έρωτάς του για την Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ και η απόκτηση των δίδυμων παιδιών του. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και «GQ Icon of the Year» έδωσε τη συνέντευξη μετά από μια επέμβαση στον λαιμό του, η οποία σχετίζεται με ένα παλαιότερο τραύμα που τον ταλαιπωρεί εδώ και 15 χρόνια.

Στα γυρίσματα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ «Syriana» το 2005, κάποιος κλώτσησε την καρέκλα του ηθοποιού και σκηνοθέτη τόσο δυνατά που τραυμάτισε την σπονδυλική του στήλη. Το ατύχημα ήταν πάρα πολύ σοβαρό και τον οδήγησε σε μια περίοδο απίστευτου πόνου και απελπισίας

Πέρασε τρεις μήνες με ισχυρά φάρμακα και έφτασε στο σημείο να σκέφτεται να δώσει τέλος τη ζωή του. Πηγαίνοντας σε έναν ειδικό γιατρό για τον πόνο, έμαθε να διαχειρίζεται την κατάσταση. Ένα ατύχημα με το μηχανάκι του πριν από έναν χρόνο ήταν η δεύτερη φορά που... επέζησε.  

Αναφορικά με τον γάμο του είπε: «Πίστευα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ και ότι δεν θα κάνω παιδιά», τονίζοντας ότι ήταν ικανοποιημένος από τη ζωή και την καριέρα του μέχρι τότε και ειδικά μετά το διαζύγιό του από την Talia Balsam το 1993. «Σκεφτόμουν ότι θα δουλεύω, έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου είναι γεμάτη, τα πάω καλά. Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν τελικά μέχρι που συνάντησα την Amal. Τότε όλα άλλαξαν. Ξαφνικά είδα ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου».

Ο 59χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι τόσο ο γάμος του όσο και η απόκτηση των δίδυμων παιδιών του τον άλλαξε ριζικά: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί η ζωή κάποιου άλλου να γίνει απίστευτα πιο σημαντική από τη δική μου. Αντιμετώπισα ακόμα δύο ανθρώπους μικρούς που πρέπει μέχρι και να τρέφονται από εμένα».

Τον Τζορτζ Κλούνεϊ περιμένουν οι θαυμαστές του στο «The Midnight Sky» (Ο Ουρανός του Μεσονυχτίου), τη νέα ταινία του που βασίζεται στη νουβέλα «Good Morning, Midnight» της Lily Brooks-Dalton (2016), και αναμένεται τον Δεκέμβριο στο Netflix.

ατύχημαΑμάλ ΑλαμουντίνΤζορτζ Κλούνεϊ