Τηλεόραση|23.11.2020 09:05

The Voice: «Ντάρι ντάρι» από τη Νάξο και το σχόλιο για την ηλικία της Έλενας Παπαρίζου

Newsroom

Η προτελευταία Blind Audition του The Voice of Greece ολοκληρώθηκε και οι θέσεις για τους παίκτες λιγόστεψαν. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν τις καρέκλες τους στα ταλέντο που ξεχώρισαν και θα ενισχύσουν τις ομάδες τους. Ο Γιώργος Λιανός, στα παρασκήνια, με συγγενείς και φίλους εμψύχωσαν τους διαγωνιζόμενους με τον δικό τους τρόπο.

Η Μαίρη και η Σοφία Κιοσκέρογλου με το «Ντάρι ντάρι» ξεσήκωσαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που βγήκε συντοπίτισσα των κοριτσιών από τη Νέα Πέραμο. Οι δυο τους ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική, ενώ η μία παίζει βιολί και η άλλη λαούτο. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σηκώθηκε να χορέψει και ο Σάκης Ρουβάς σχολίασε τις πολλές καταγωγές.

Η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά ήταν η Λία Μίχου. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στο The Voice και αποκάλυψε στους coaches ότι θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην Αθήνα και να αφήσει τον χώρο του θεάτρου, καθώς κατάλαβε ότι δεν είναι έτσι όπως πίστευε. Η Λία τραγούδησε «Η μπόσα νόβα του Ησαϊα» και κατάφερε την τελευταία στιγμή να γυρίσει τις καρέκλες του Πάνου Μουζουράκη και του Σάκη Ρουβά.

Οι δυο τους έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εμφάνιση της Λίας με το κατακόκκινο φόρεμα, ενώ εκείνη είπε ότι της φτάνει και μόνο που γύρισαν οι καρέκλες!  Αν και αρχικά φαινόταν ότι ο Σάκης Ρουβάς παίρνει το προβάδισμα το χιούμορ του Πάνου Μουζουράκη έφερε την ανατροπή. Η Λία μπήκε στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

H 36χρονη Σύλια Καραγιάννη από το Ηράκλειο της Κρήτης ήταν άλλο ένα από τα πρόσωπα που δοκίμασαν την τύχη τους στη σκηνή του «The Voice» στην προτελευταία Blind Audition της Κυριακής (22/11). Στο εισαγωγικό βίντεο ακούσαμε την τραγουδίστρια να αφηγείται τη δική της ιστορία, σημειώνοντας ότι στα 11 χρόνια της γνώρισε τον Μίμη Πλέσσα και στα 13 της πήρε μέρος σε συναυλία του στην Κρήτη. Ανεβαίνοντας στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού η Σύλια Καραγιάννη ερμήνευσε στιβαρά το κομμάτι της Μαρινέλλας με τίτλο «Για σένανε μπορώ».

Με την ερμηνεία της κατάφερε να πείσει τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις ηλικίες και η pop star του My Number One» βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το δικό της παράπονο. «Να σου τι έχω πει τώρα με τον κορονοϊό! Θέλω να πάρω τηλέφωνο στο ληξιαρχείο και να πω "αρνούμαι να κλείσω τα 39"», της είπε με χιούμορ η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε τις φωνές που γύρισαν τις καρέκλες των coaches και μπήκαν στην επόμενη φάση του The Voice:

Σταμάτης Λύκος - «Counting stars»

Νεκτάριος Μαλογρίδης - «Καίγομαι και σιγολιώνω»

Χριστίνα Στυλιανού - «Προλαβαίνω»

Αλεξάνδρα Καμινίδου - «Call out my name»

Αντιγόνη Ζωγραφάκη - «Μέχρι το τέλος»

Ελεωνόρα ΖουγανέληThe VoiceΣάκης ΡουβάςΈλενα ΠαπαρίζουΠάνος ΜουζουράκηςΣΚΑΪ