Τηλεόραση|28.11.2020 16:24

Απίθανες απορίες στο The Bachelor: «Τι είναι ο Αστέρας Βουλιαγμένης;»

Newsroom

Άλλο ένα επεισόδιο του «The Bachelor» με ραντεβού, καβγάδες και μια «αναμενόμενη» αποχώρηση είδε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Παρασκευής (27/11). Πριν την αποχώρηση της κοπέλας που εντυπωσίασε λιγότερο τον Παναγιώτη Βασιλάκο την εβδομάδα που πέρασε, ο «Εργένης» του ριάλιτι έκανε ένα ραντεβού με την Εριέττα. Ο Bachelor και η παίκτρια έκαναν τον γύρο της Αττικής με ένα ελικόπτερο. Η Εριέττα φάνηκε να διασκεδάζει αν και ξάφνιασε τον Παναγιώτη με τις ερωτήσεις της. Καθώς ο ίδιος της έδειχνε τοποθεσίες και μνημεία της πόλης από τον αέρα, η Εριέττα τού εξέφραζε τις απορίες της.

Διαβάστε ακόμα: Bachelor: Ήταν κομπάρσοι οι γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου; Οι φίλοι ήταν αληθινοί

Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος της ανέφερε ότι εδώ είναι ο Αστέρας Βουλιαγμένης, η Εριέττα τον ρώτησε τι είναι ο Αστέρας Βουλιαγμένης, ενώ όταν της έδειξε τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, τον ρώτησε αν βρίσκεται μέσα στη θάλασσα. Τα «εγκεφαλικά» του Παναγιώτη ήταν απανωτά, σκεπτόμενος ίσως ότι η 21χρονη Εριέττα ασχολείται με Τουριστικές Επιχειρήσεις και θα έπρεπε να γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα. Η Εριέττα τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη. Πιστεύει πολύ στον εαυτό της και είναι σίγουρη πως θα κερδίσει την καρδιά του Bachelor και θα δεχτεί το μονόπετρο. Ο Παναγιώτης, πάντως απάντησε με την πιο διπλωματική ατάκα: «Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πού θα οδηγηθεί η σχέση μου με την Εριέττα». 

Το βράδυ της Παρασκευής (27/11) έγινε ακόμη μια επεισοδιακή τελετή των ρόδων μετά από αρκετές εντάσεις και τσακωμούς ανάμεσα στις κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Εργένη. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί τελικά από το ριάλιτι του Alpha η Άννα Τσάρα. Η αποχώρηση της Άννας δεν στεναχώρησε ιδιαίτερα τις συμπαίκτριές της που βαδίζουν προς τον τελικό του ριάλιτι.

T

Αστέρας ΒουλιαγμένηςBachelorριάλιτιΠαναγιώτης Βασιλάκος