Τηλεόραση|29.11.2020 10:55

J2US: Αποχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη - Ο Mad Clip σε λευκή λιμουζίνα και τα 11 ζευγάρια

Newsroom

Η δυναμική επιστροφή του φαντασμαγορικού σόου J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στο Open TV είναι γεγονός. Στο πέμπτο live του Just τα λαμπερά ντουέτα και η Ζωζώ Σαπουντζάκη γέμισαν τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες και τη σκηνική τους παρουσία, ενώ η ανατρεπτική εμφάνιση του τράπερ Mad Clip απογείωσε την ενέργεια στο πλατό. Κατάφεραν να ανατρέψουν τις εντυπώσεις της περασμένης εβδομάδας τα ντουέτα που απογοητεύτηκαν από τη βαθμολογία της Δέσποινας Βανδή, της Μαρίας Μπακοδήμου, της Βίκυς Σταυροπούλου και του Σταμάτη Φασουλή;

Μετά την αποχώρηση της Παρθένας Χοροζίδου και του Χρήστου Χολίδη το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στη σκηνή. Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει, ενώ τόσο οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή όσο και οι ενστάσεις δεν έλειψαν για άλλη μία βραδιά. Αυτό το Σάββατο (28/11) ο ίδιος ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε κριτική στα ζευγάρια, αλλά και στην... κριτική επιτροπή.

Ο Νίκος Κοκλώνης ταρακούνησε για άλλη μια φορά τη σκηνή του «Just The 2 Of Us». Η έναρξη του live έγινε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό και τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να τραγουδά το «Γειά» του Φοίβου και της Δέσποινας Βανδή  με στίχους προσαρμοσμένους επάνω στους κριτές του σόου.

Ο Γιάννης Αθητάκης και η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το 5o live του J2US. Το ζευγάρι ερμήνευσε το κλασικό «Diamonds Are Forever», σε μουσική και στίχους John Barry, Donald Black, Andre Benjamin, Devon Lamar Harris, Antwan A. Patton, David A. Sheets και Kanye Omari West.

Η αεικίνητη Ζωζώ Σαπουντζάκη ξεσήκωσε όλη την παρέα του J2US τραγουδώντας τα «Θεσσαλονίκη» και «Κάντε πέρα να περάσω». Το καλύτερο «αντίο» στους τηλεθεατές, που δεν θα την βλέπουν από την επόμενη εβδομάδα στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε μία από τις δυνατές στιγμές της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε έναν καλεσμένο που ξέρει πώς να κάνει ρεκόρ δεκάδων εκατομμυρίων views στο YouTube! Ο τράπερ Mad Clip, που… θέλει κότερα, ελικόπτερα και θέλει και οικόπεδα, εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου. Η άφιξη του Mad Clip έγινε πάνω σε μια λευκή λιμουζίνα και ερμήνευσε - μεταξύ άλλων - το τραγούδι «Κότερα» επί της σκηνής του J2US.

Δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις της βραδιάς στο J2US 

Τρύφωνας Σαμαράς και Έφη Σαρρή ερμηνεύουν «Αχ κουμπάρα αχ κουμπάρε» σε μουσική Μάκη Τσίκου και στίχους Γιάννη Μπάρμπα.

Νατάσα Καλογρίδη και Νικόλας Ραπτάκης ερμηνεύουν «Ταμπακιέρα» σε μουσική Ιωσήφ Ριτσιάρδη και στίχους Μίμη Τραϊφόρου και Γιώργου Γιαννακόπουλου.

Αντώνης Λουδάρος και Πέννυ Μπαλτατζή ερμηνεύουν «Λόλα» σε μουσική και στίχους του Κωστή Μαραβέγια.

Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής ερμηνεύουν «Masai» σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζοζεφίν ερμηνεύουν «What goes around... comes around» σε στίχους και μουσική Justin R.Timberlake, Timothy Z. Mosley και Floyd Nathaniel Hills.

Θανάσης Πασσάς και Γωγώ Τσαμπά ερμηνεύουν «Κουβέντα στην κουβέντα», σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου.

Δείτε το 5ο live του σόου J2US διαδικτυακά στο www.tvopen.gr.

Νίκος ΚοκλώνηςΔέσποινα ΒανδήOpen TVΤρύφωνας ΣαμαράςΖωζώ ΣαπουντζάκηαποχώρησηJ2USMad Clip