Τηλεόραση|02.12.2020 16:08

All Star Your Face Sounds Familiar: Πρόσωπα - έκπληξη στην κριτική επιτροπή και οι 4 παίκτες που «κλείδωσαν»

Newsroom

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «All Star Your Face Sounds Familiar». Tο σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους με συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό», τέσσερα πρόσωπα έχουν ήδη κλειδώσει για το YFSF και πρόκειται για τον Θανάση Αλευρά, τον Ίαν Στρατή, τον Κώστα Δόξα, αλλά και τον Λευτέρη Ελευθερίου. Όσο για την κριτική επιτροπή, οι ιθύνοντες του καναλιού συζητούν με ονόματα - έκπληξη.

«Η Μαρία Μπεκατώρου είναι αρκετά χαρούμενη γιατί όπως ξέρουμε, αγαπάει πολύ το YFSF. Να σας πω, επίσης, ότι τα ονόματα - έκπληξη που συζητούν για την επιτροπή θα προκαλέσουν αίσθηση. Μπορεί να δούμε πρόσωπα από τους προηγούμενους κύκλους, αλλά μπορεί να δούμε και καινούργια πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί στο YFSF» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1

Θυμίζουμε ότι το «Your Face Sounds Familiar» προβλήθηκε για πρώτη φορά στην εγχώρια τηλεόραση το 2013, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ είναι η ελληνική προσαρμογή του ισπανικού «Tu Cara Me Suena». Στους τέσσερις πρώτους κύκλους το σόου μεταδιδόταν live, ενώ στον πέμπτο και έκτο αντίστοιχα μαγνητοσκοπημένος. Ο νικητής κάθε επεισοδίου καλείται να προσφέρει τα έσοδα από την ψηφοφορία του κοινού σε ένα φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του. Επίσης, δεν γίνεται αποχώρηση.

All Star Your Face Sounds FamiliarΑΝΤ1YFSFΘανάσης ΑλευράςΜαρία Μπεκατώρου