Τηλεόραση|04.12.2020 17:56

All Star Your Face Sounds Familiar: Έκλεισε η πρώτη πεντάδα παικτών

Newsroom

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «All Star Your Face Sounds Familiar». Tο σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους με συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό», ολοκληρώθηκε η πρώτη πεντάδα προσώπων που έχουν «κλειδώσει» για το YFSF. Στους Θανάση Αλευρά, Ίαν Στρατή, Κώστα Δόξα και Λευτέρη Ελευθερίου ήρθε να προστεθεί και η Κατερίνα Στικούδη. Η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνει τον κύκλο του «My Style Rocks» και μετά θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο YFSF. Όσο για την κριτική επιτροπή, οι ιθύνοντες του καναλιού συζητούν με ονόματα - έκπληξη.

Μία από τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις της Κατερίνας Στικούδη στο σόου ήταν ως Conchita Wurst, ενώ επίσης μεταμφιέστηκε εκπληκτικά σε Alice Cooper και την αποθέωσαν όταν ερμήνευσε το «Δυο μέρες μόνο» ως Δήμητρα Γαλάνη. Η Στικούδη έφτασε στον τελικό του YFSF όπου την πρωτιά πήρε ο Ιαν Στρατής.

YFSFΑΝΤ1All Star Your Face Sounds FamiliarΚατερίνα ΣτικούδηΜαρία Μπεκατώρου