Τηλεόραση|05.12.2020 10:12

The Bachelor: Η Εριέττα αποχώρησε από το ριάλιτι - Το γράμμα της Νικόλ στον Παναγιώτη

Newsroom

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα για τον τελικό του «Bachelor» και όσο προχωράει ο καιρός τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν. Στο cocktail party της Παρασκευής (4/12), άναψαν γι' άλλη μία φορά τα αίματα. Η ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Βίβιαν και την Εριέττα. Η τελευταία επιτέθηκε στη Βίβιαν, λέγοντάς της ότι είναι τόσο βαρετή που την κάνει να νυστάζει. Εκείνο, όμως, που έβγαλε τη Βίβιαν από τα ρούχα της ήταν όταν η Εριέττα αναφέρθηκε στον πρώην της, λέγοντας ότι η σχέση τους τελείωσε, επειδή εκείνος τη βαριόταν.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η τελετή των ρόδων. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δυσκολεύτηκε να αποφασίσει ποια κοπέλα θα έπρεπε να φύγει, καθώς έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με όλες τις παίκτριες. Τελικά, όμως, αποφάσισε να μην δώσει κόκκινο τριαντάφυλλο στην Εριέττα.

Η νεαρή κοπέλα, μόλις άκουσε το όνομά της, έβαλε τα κλάματα. Ο Παναγιώτης την πήρε αγκαλιά και της ανέφερε ότι χάρηκε πολύ που τη γνώρισε, ότι είναι μια σπουδαία γυναίκα και ότι θα ήθελε να κρατήσουν επαφή και εκτός σπιτιού.

Από την άλλη, όπως όλα δείχνουν, η Νικόλ Τσομπανίδου από τη Θεσσαλονίκη έχει κερδίσει την καρδιά του γοητευτικού εργένη και μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση στοργής, με τα πάνω και τα κάτω της. Μάλιστα, θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο του η Νικόλ ένιωσε μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ομαδικού ραντεβού και αποχώρησε. Τότε, ο Παναγιώτης πήγε στη βίλα για να δει και να σιγουρευτεί ότι η νεαρή κοπέλα είναι καλά στην υγεία της, κάτι που έκανε τις υπόλοιπες να σκάσουν από τη ζήλια τους.

BachelorαποχώρησηΠαναγιώτης ΒασιλάκοςAlpha