Τηλεόραση|06.12.2020 10:28

J2US: Αποχώρησαν Έφη Σαρρή και Τρύφωνας Σαμαράς - Βασίλης Καρράς και Δέσποινα Βανδή μαζί στη σκηνή

Newsroom

Το φαντασμαγορικό σόου J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έχει επιστρέψει δυναμικά στο Open TV. Στο έκτο Live, τα λαμπερά ντουέτα γέμισαν τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους εκτελέσεις. Μετά την αποχώρηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη και του Γιάννη Αθητάκη, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι. 

Η έναρξη του live έγινε με τον Βασίλη Καρρά. Ο Νίκος Κοκλώνης, αφού καλησπέρισε το κοινό, ξεκίνησε να τραγουδάει τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή «Φαινόμενο». Τότε, ο Βασίλης Καρράς τον διέκοψε και συνέχισε να ερμηνεύει το κομμάτι με το δικό του μοναδικό τρόπο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη σκηνή, η Δέσποινα Βανδή άφησε τη θέση της στην κριτική επιτροπή και ανέβηκε στο stage για να τραγουδήσει μαζί του.

Στη συνέχεια της βραδιάς, ο Βασίλης Καρράς βγήκε ξανά στη σκηνή του J2US για να τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες του. Στο πλευρό του είχε αυτή τη φορά τον Λευτέρη Πανταζή. Οι δύο καλλιτέχνες είπαν μαζί κάποιες από τις μεγάλες τους επιτυχίες και μάλιστα, κατάφεραν να ξεσηκώνουν την κριτική επιτροπή, αφού η Βίκυ Σταυροπούλου σηκώθηκε και χόρεψε.

Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει, ενώ τόσο οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή όσο και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν λείπουν. Σύμφωνα με τη βαθμολογία των κριτών, η καλύτερη εμφάνιση ήταν αυτή της Νατάσας Καλογρίδη και του Νικόλα Ραπτάκη, οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Sharona», ενώ το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Έφη Σαρρή.

O beauty expert του «Style me Up» ξέχασε τους στίχους του τραγουδιού «Κακοσάλεσι» την ώρα της ερμηνείας και ξέφυγε και από τον ρυθμό.

Φίλοι και συνεργάτες εύχονται χρόνια πολλά στον Νίκο Κοκλώνη

Μετά τα μεσάνυχτα, οι κριτές και οι συμμετέχοντας του J2US άρχισαν να στέλνουν ευχές στον οικοδεσπότη του μουσικού σόου, Νίκο Κοκλώνη, για την ονομαστική του γιορτή. Μάλιστα, οι συνεργάτες του ετοίμασαν στον παρουσιαστή μία μεγάλη έκπληξη και στη διάρκεια του σόου έπαιξαν δύο βίντεο με ευχές από διάσημους celebrities και φίλους του.

«Θα πω κάτι γιατί με έχετε συγκινήσει. Εγώ κάνω τηλεόραση επειδή μου αρέσει. Δεν χρειάζεται να την κάνω, αλλά περνάω τέλεια. Για εμένα είστε όλοι οικογένειά μου. Είτε έτσι, είτε αλλιώς πολλές φορές τα πράγματα έρχονται δύσκολα, αλλά για εμένα εσείς είστε εγώ και όσο περνά από το χέρι μου είμαστε ένα» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Κοκλώνης.

Λίγο πριν το τέλος του χθεσινού live, προβλήθηκε ένα βίντεο με όλα όσα έγιναν στις πρόβες. Τα «πειράγματα» ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, οι ευχές στον Νίκο Κοκλώνη για τη γιορτή του και η τούρτα της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν μερικά από τα στιγμιότυπα που κατέγραψε η κάμερα. 

Δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις της βραδιάς στο J2US

Ένα αγαπημένο ντουέτο του Βασίλη Καρρά και της Κωνσταντίνας κλήθηκαν να ερμηνεύσουν η Ζόζεφιν και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Το ζευγάρι είπε το «Δηλητήριο» σε μουσική και στίχους του Φοίβου και κέρδισε από την κριτική επιτροπή 38 βαθμούς. «Ο Νάσος είχε πολύ άγχος» αποκάλυψε αρχικά η Ζόζεφιν με τον ηθοποιό να εξομολογείται: «Είναι φίλος του πατέρα μου, που μας βλέπει σήμερα. Είχα άγχος που ήταν πίσω και ο Βασίλης Καρράς».

Μια θεατράλε εμφάνιση έκαναν ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή που τραγούδησαν το «Η νύχτα δυο κομμάτια» του Αντώνη Ρέμου, γεμίζοντας με πάθος τη σκηνή του J2US. H βαθμολογία του ζευγαριού είχε δυο 9άρια και δυο 10άρια.

Ο Θανάσης Πασσάς και η Γωγώ Τσαμπά επέλεξαν το «Φασαρία», σε μουσική Κώστα Σούκα και στίχους Ανδρέα Κίτση και Αλέκου Κιτσάκη.

Μετά την Ελένη Φουρέιρα και την Έλλη Κοκκίνου, η Ζωή Δημητράκου και ο Λευτέρης Πανταζής τραγούδησαν το «Mambo». Το ζευγάρι απέσπασε δυο 6άρια και δυο 7άρια.

Με το τραγούδι «Μούρη» ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν με κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Ζένια Μπονάτσου. Μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από τον νεαρό τραγουδιστή ν' ανοίξει τη φόρμα συνεργείου που φορούσε και να δείξει στην κάμερα το γυμνασμένο σώμα του. Αν κι αρχικά ο ίδιος δίστασε, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα έντονα επιφωνήματα που ακούγονταν στο πλατό. 

J2USOPENΝίκος ΚοκλώνηςΤρύφωνας ΣαμαράςΈφη ΣαρρήΒασίλης ΚαρράςΔέσποινα Βανδή