Τηλεόραση|07.12.2020 09:50

Λάουρα Νάργες: Η επιστροφή στο The Voice και όσα της είπε ο Γιώργος Λιανός

Newsroom

Έφτασε η στιγμή να γίνει στο «The Voice» το μεγάλο «ξεκαθάρισμα». Ο κάθε coach έχει επιλέξει τριάντα ταλέντα και στη φάση των knockouts του Voice ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες, από τις οποίες όμως μόνον ένας παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής (6/12) με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του «The Voice of Greece», ενώ το κλίμα από τα παρασκήνια θα μεταφέρει η Λάουρα Νάργες, που προστέθηκε στην «παρέα» του σόου.

Διαβάστε ακόμα: The Voice: Ελεωνόρα και Γιάννης Ζουγανέλης μαζί στη σκηνή - Όλοι οι νικητές του 1ου knockout

H Λάουρα Νάργες επέστρεψε στο σόου μετά την περσινή της απουσία. «Γιώργο μου νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι πάλι εδώ μαζί σας. Νιώθω πολύ χαρούμενη που βλέπω αυτά τα λαμπερά γνώριμα πρόσωπα και χαίρομαι που γνωρίζω κι εσένα Ελεωνόρα. Θα προσπαθήσω να καταλάβω τι αισθάνονται οι παίκτες μας και να κάνω ό,τι μπορώ» ανέφερε η Λάουρα Νάργες.

Οι τέσσερις coaches θα έχουν μαζί τους και τέσσερις καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα τους βοηθήσουν στην επιλογή τους κι είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Τάμτα, ο Δημήτρης Σταρόβας κι ο Στέλιος Ρόκκος.

Για την επιστροφή της στο «The Voice» είχε μιλήσει η Λάουρα Νάργες στην κάμερα του «Love it» και στην Κατερίνα Νινιού: «Χάρηκα που επέστρεψα στο "The Voice". Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη», δήλωσε, ενώ είπε πιο ήταν το πρώτα πράγμα που της είπε ο Γιώργος Λιανός: «Μου είπε γιατί δεν ήρθες πιο νωρίς! Με τον Γιώργο έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις». 

Λάουρα ΝάργεςThe VoiceΓιώργος ΛιανόςVoice knockouts