Τηλεόραση|08.12.2020 12:25

Χάρης Ρώμας - Τάνια Τρύπη: Συγκινούν οι αποκαλύψεις για τους γονείς που έχασαν

Newsroom

Ο Χάρης Ρώμας και η Τάνια Τρύπη αφηγούνται ιστορίες από τη ζωή τους σε μια συγκινητική συνάντηση την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στις 19:00, στην ΕΡΤ1. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για να υποδυθούν τους… εαυτούς τους και να ανταλλάξουν ιστορίες, αναμνήσεις, όνειρα και ελπίδες για το μέλλον. Σε μία σπάνια εξομολόγηση, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στον πατέρα του και την ταραχώδη σχέση που είχε μαζί του αφού του είχε απαγορεύσει να γίνει ηθοποιός, γιατί ήθελε να τον δει γιατρό. Είχαν μια δύσκολη επικοινωνία, αλλά ο θάνατός του τον συγκλόνισε.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Χάρης Ρώμας, μιλάει για τις μεγάλες του τηλεοπτικές επιτυχίες, τι τον έκανε να απέχει από την τηλεόραση για πολλά χρόνια και πώς αποφάσισε τελικά να επανέλθει. Σε μία εξομολόγηση που συγκινεί αναφέρεται στον πατέρα του και το γεγονός ότι του είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το όνομά του ως ηθοποιός γιατί ήθελε ο γιος του να γίνει γιατρός. Η κρίση ανάμεσά τους ξεπεράστηκε μέσα από μία δύσκολη διαδικασία: «Άκουσα τη φωνή του τρεμάμενη στον τηλεφωνητή και αμέσως κατάλαβα ότι μπορεί να τον χάσω. Είχα 5 χρόνια να τον δω. Πήγαμε στο εξοχικό μας σπίτι και προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε όσα είχαν χαθεί τόσα χρόνια. Τότε είχα κάνει τους "Μεν και τους Δεν" και ο κόσμος μας σταματούσε στο δρόμο και του έλεγαν ο γιος σας είναι καταπληκτικός.»

Ο Χάρης Ρώμας τέλος, μιλάει για άγνωστες πληροφορίες γύρω από την καριέρα του, συνεργασίες που πήγαν καλά και άλλες που δεν προχώρησαν και εξηγεί την ιστορία πίσω από μία πολυσυζητημένη φωτογράφιση του.

Από την πλευρά της, η αγαπημένη ηθοποιός Τάνια Τρύπη, μιλάει για την γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πώς εκείνη την επέλεξε, σε ηλικία 12 χρονών, ανάμεσα σε 700 παιδάκια για να παίξει στο μιούζικαλ «Annie», για την κόρη της Τζένη Καζάκου και αν μοιάζει με την γιαγιά της Τζένη Καρέζη, εξηγεί και την φιλοσοφία της πίσω από την απόφαση να γίνει vegan τονίζοντας ότι δεν θεωρεί πως η δική της ζωή αξίζει περισσότερο από την ζωή ενός ζώου και μιλάει και εκείνη για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα της και πόσο την στιγμάτισε. Η Τάνια Τρύπη μίλησε για την τελευταία φορά που είδε τον πατέρα της και κατάλαβε ότι θα πεθάνει και παραδέχθηκε ότι τώρα στον καιρό του κορονοϊού θα ήθελε μια στήριξη από τον μπαμπά της.

Χάρης ΡώμαςΤάνια ΤρύπηΕΡΤ1