Τηλεόραση|09.12.2020 14:25

Big Brother: Ποιος είναι ο Ζακ Ιωαννίδης που κατάφερε να περάσει στον τελικό του ριάλιτι

Newsroom

Ο Ζακ, έχοντας βγει μόνο μια φορά υποψήφιος, πέρασε στον τελικό του «Big Brother». Στη δοκιμασία που καθόρισε ποιος παίκτης θα εξασφαλίσει τη θέση του στον τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο Χρήστος Βαρουξής και ο Ζακ Ιωαννίδης κλήθηκαν να μπουν μέσα σε σιδερένια «κλουβιά», γεμάτα νερό και να προσπαθήσουν να ελευθερωθούν ανοίγοντας τα λουκέτα με τα οποία τους είχαν κλειδώσει. Νικητής αναδείχθηκε ο Ζακ, ο οποίος άνοιξε πρώτος τις κλειδαριές, ενώ τον ακολούθησε ο δίδυμος του ριάλιτι.

Ο περιπετειώδης Ζακ είναι 30 ετών και μένει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στην Αμερική κινησιολογία και διαιτολογία, ενώ εργάζεται ως personal trainer τα τελευταία χρόνια. Δηλώνει ότι είναι μεγάλο πειραχτήρι και ότι μπήκε στο «Big Brother» με σκοπό να μας ψυχαγωγήσει με την τρέλα του! Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη μαγειρική, αφού του αρέσει πολύ να πειραματίζεται εντός της κουζίνας φτιάχνοντας πεντανόστιμα φαγητά.

Δεν του αρέσουν τα ψέματα και να τον σχολιάζουν πίσω από την πλάτη του. Αν θα έπρεπε να βαθμολογήσει τον εαυτό του, για την εξωτερική του εμφάνιση, θα του έβαζε 7 ή 8.

Ζακ ΙωαννίδηςBig Brotherτελικός Big BrotherΣΚΑΪ