Τηλεόραση|11.12.2020 16:26

Ράδιο Αρβύλα: Το τρέιλερ και η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για τη συμφωνία με το OPEN

Newsroom

Ο Αντώνης Κανάκης και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Το απόγευμα της Πέμπτης (10/12), το Ανοιχτό Κανάλι, με μία ανάρτηση στα social media, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή και την εταιρία παραγωγής «Tony Productions». Ο Αντώνης Κανάκης θα συμπαρουσιάζει την εκπομπή με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Εκτός από το «Ράδιο Αρβύλα», όμως, στην ίδια συχνότητα θα προβάλλεται και το «Βινύλιο» με τους ίδιους συντελεστές.

Διαβάστε ακόμα: Ράδιο Αρβύλα: Τα best of της αγαπημένης παρέας που επιστρέφει στο Open TV

«Θέλουμε ειλικρινά να σας πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που δεν είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα, μας έχετε βομβαρδίσει με τα μηνύματά σας και μας ζητάτε συνεχώς να επιστρέψουμε στην τηλεόραση. Έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά σας το ανακοινώνουμε και από εδώ ότι έχουμε πάρει την απόφαση να επιστρέψουμε τηλεοπτικά σε μεγάλες δόσεις από τον Ιανουάριο» υπογράμμισε ο Αντώνης Κανάκης σε ένα νέο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στο Youtube και στη συνέχεια παρουσίασε το τρέιλερ της εκπομπής.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα προβάλλονται καθημερινά από τις 20:00 έως τις 21:00, δηλαδή μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού με τη Νίκη Λυμπεράκη, ενώ το «Βινύλιο» θα έχει δίωρη διάρκεια και ακούγεται για δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

βινύλιοOPENΡάδιο Αρβύλα