Τηλεόραση|26.12.2020 18:18

J2US: Η εντυπωσιακή Κατερίνα Καινούργιου και το ζευγάρι που αποχώρησε

Newsroom

Το προηγούμενο Σάββατο, το «Just the 2 of Us», για ακόμα μία φορά, πέτυχε την πρωτιά και ξεσήκωσε τους πάντες σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι. Αυτή την εβδομάδα το διαγωνιστικό μουσικό σόου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα φέρνει τη χριστουγεννιάτικη μαγεία με δύο επεισόδια γεμάτα μουσική. Το βράδυ της Πέμπτης (17/12) το J2US, ο Νίκος Κοκλώνης και η εκρηκτική Κατερίνα Καινούργιου σε μια εμφάνιση-έκπληξη, μας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή, αυτή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Τα ζευγάρια τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια από αξέχαστες ελληνικές ταινίες και η σκηνή γέμισε με μελωδίες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη όλων. Η βραδιά είχε και αποχώρηση και ήταν εκείνη του ζευγαριού Αντώνης Λουδάρος και Πέννυ Μπαλτατζή.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης «άνοιξε» το σόου με κέφι, τραγούδι αλλά και Χριστουγεννιάτικη «μαγεία».

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε!» Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας χιούμορ για το «ρο» της, ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί το «Κοκορίκο», της Ρένας Βλαχοπούλου, σε μουσική Γιώργου Κατσαρού και στίχους Αλέκου Σακελλάριου. Μετά το ντουέτο τους, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι παρακολουθεί φανατικά το J2US κι έδωσε τα συγχαρητήρια της σε όλους τους συντελεστές, ενώ έκανε και μία αναφορά στον Νίκο Μουτσινά και τη συμβουλή που της έδωσε πριν από χρόνια. Αφού την ευχαρίστησε, ο Νίκος Κοκλώνης  υπογράμμισε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Η Κατερίνα έχει δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσει εδώ που βρίσκεται και τα έχει καταφέρει, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια».

Η παρουσιάστρια του Open είπε ότι μέσα από αυτό το τραγούδι ήθελε να στείλει ένα μήνυμά και να κάνει μια εξομολόγηση για το πρόβλημα της άρθρωσης που έχει από μικρή και το πώς κατάφερε αποδεχτεί την «αδυναμία» της και να τη στρέψει υπέρ της. «Δεν ήταν τυχαίο το τραγούδι που διαλέξαμε. Όταν ήμουν μικρή έλεγα το "ρο", "γάμα". Έκανα λογοθεραπείες για πολλά χρόνια. Στο τέλειο σημείο δεν έφτασε ποτέ. Όταν άρχισα τηλεόραση ήμουν αυτή που δεν έλεγε το "ρο" και υπέστη ένα bullying αρκετά έντονο μέχρι που πήγα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά που μου είπε να κάνω την αδυναμία μου προτέρημα. Κάτι που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς αν το αγαπήσουμε και το τρολάρουμε και αυτοσαρκαστούμε μέσα από αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό μας που να μας βγει σε καλό τελικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

T

Από μια τέτοια βραδιά, φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει η Ζωζώ Σαπουντζάκη που επέστρεψε στη σκηνή του «Just the 2 of Us» και με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της μας μετέφερε σε μια εποχή που τόσο καλά γνωρίζει. Όμως το επεισόδιο είχε και μια αποχώρηση, καθώς βαδίζουμε στον μεγάλο τελικό. Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής βαθμολόγησαν τους παίκτες, ενώ και ο  Γιώργος Θεοφάνους έκανε τα δικά του σχόλια. Τελικά το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε τις εμφανίσεις όλωn των ζευγαριών. Στο σόου του Σαββάτου19/12 θα έχουμε δύο αποχωρήσεις.

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Γιώργος Τσαλίκης τραγουδούν «Άπονε».

Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζοζεφίν τραγουδούν «Ποιος είν αυτός».

Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής τραγουδούν «Σου το 'πα μια και δυο και τρεις».

Αντώνης Λουδάρος και Πέννυ Μπαλτατζή τραγουδούν «Άνοιξε πέτρα».

Ζένια Μπονάτσου και Βαγγέλης Κακουριώτης τραγουδούν «Είσαι παιδί μου πειρασμός».

Νατάσα Καλογρίδη και Νικόλας Ραπτάκης τραγουδούν «Το Φανταράκι».

Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος τραγουδούν «Υπομονή».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Ηλίας Βρεττός τραγουδούν «Του αγοριού απέναντι».

ΖοζεφίνΝίκος ΚοκλώνηςOpen TVαποχώρησηJust the 2 of usΚατερίνα ΚαινούργιουΝάσος ΠαπαργυρόπουλοςJ2US