Τηλεόραση|21.12.2020 13:27

Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Καλλίδης τα «βρήκαν σκούρα» στην παραλία

Newsroom

Το τρέιλερ του επόμενου «Survivor» προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον τελικό του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το τρέιλερ με παίκτες από την ομάδα των «Διασήμων». Εξωτικά πλάνα από τον Άγιο Δομίνικο, σκηνές δράσης και μεγάλες συγκινήσεις υπόσχεται του «Survivor 4» και η εκπομπή «Ευτυχείτε!» έκανε ρεπορτάζ κατευθείαν από την... πηγή των εξελίξεων. Στο τρέιλερ των «Διασήμων» βλέπουμε τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνο Καλλίδη, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργο Κοψίδα, Κάτια Ταραμπάνκο, Μιχάλη Αρναούτη, Άννα Μαρία Βέλλη, Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά και Περικλή Κονδυλάτο.

Τα γυρίσματα του «Survivor 4» στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησαν και υπεύθυνος για το νέο εντυπωσιακό σκηνικό - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής - είναι ο άνθρωπος που έστησε τις απαιτητικές «προκλήσεις» του «American Fear Factor». Οι Τριαντάφυλλος και Πάνος Καλλίδης που πρωταγωνιστούν στα πρώτα αγωνίσματα, τα έχουν «βρει σκούρα» στον νέο στίβο μάχης. Το τέταρτο ριάλιτι θα γίνει σε διαφορετικό σημείο του νησιού από τα προηγούμενα, σε καινούργιες παραλίες και θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Tο «Survivor 4» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:00. Ανάμεσα στους «Διάσημους» ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, ο οποίος στην εκπομπή «LoveIt» δήλωσε ότι πήγε στο Survivor και έβαλε στοίχημα με τη σύζυγό του, η οποία πιστεύει ότι δεν θα αντέξει τα αγωνίσματα. Η Αγγελική Λάμπρη, η «Αγγέλα» τού «Παρά πέντε» επέστρεψε στην τηλεόραση στις «Άγριες Μέλισσες» και είπε για το ριάλιτι επιβίωσης: «Όλοι είμαστε Survivor αυτή την εποχή. Με τη φύση και με τα άγρια ζώα τα πάω καλά». Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Αφού το έχουν κάνει άλλοι γιατί να μην το κάνω κι εγώ;». Η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM είπε: «Δεν ξέρω ποια θα είναι τα όριά μου. Το φαγητό θα είναι δύσκολο. Λογικά θα προσαρμοστούμε». Δείτε όλα όσα είπαν στην κάμερα:

Survivor 4Βασίλης ΚαλλίδηςΤριαντάφυλλοςSurvivor