Τηλεόραση|30.12.2020 11:19

Survivor 4: Το τσίμπημα του σκορπιού και η συγγνώμη από Τριαντάφυλλο

Newsroom

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο «Survivor 4», το βράδυ της Τρίτης (29/12), «Διάσημοι» και «Μαχητές» οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε στους παίκτες τη δυνατότητα να μιλήσουν για όλα όσα έγιναν στο αγώνισμα και δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι επιθέσεις εκατέρωθεν.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να «ξεγελάσει» την παραγωγή - Κλέβει την παράσταση στο Twitter

Μια μέρα νωρίτερα, οι «Διάσημοι» έχασαν την ασυλία με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά να είναι ήταν εκείνοι που απέσπασαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών τους. Στην παραλία των «Διάσημων», η Άννα Μαρία Βέλλη τραυματίστηκε στο πόδι και έμεινε εκτός αγωνισμάτων. Στο αγώνισμα της Τρίτης, που ήταν μια μονομαχία ένας προς έναν, οι παίκτες έπρεπε ισορροπώντας το δικό τους τοτέμ να ρίξουν το τοτέμ του αντιπάλου, χωρίς όμως να σπρώξουν, να κλωτσήσουν ή να αρπάξουν τον αντίπαλό τους.

Άλλη μια ήττα για τους «Διάσημους» και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν εκ νέου τον πιο αδύναμό τους παίκτη. Σε ισοψηφία που σημειώθηκε, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μιχάλης Αρναούτης συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους. Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θα είναι τέσσερις και όχι δύο, καθώς μέσα από δύο ψηφοφορίες των Διασήμων δημιουργήθηκαν δύο ισοψηφίες.

Στο συμβούλιο του νησιού οι «Διάσημοι» επιτέθηκαν στους «Μαχητές» για τα σχόλια που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Η λέξη «φίδι» για τον Πάνο Καλλίδη και οι αναφορές στην (μεγαλύτερη) ηλικία των Διάσημων, αλλά και στο γεγονός ότι πεινάνε, δημιούργησαν πολλά αρνητικά σχόλια κατά της ομάδας των «Μαχητών» με την «Αγγέλα» του «Παρά Πέντε» Αγγελική Λάμπρη να ξεσπά: «Ο τρόπος που λες κάτι έχει μεγάλη σημασία, νιώθουμε ότι μας θίξατε.»

Tο τσίμπημα του σκορπιού στην... ευαίσθητη περιοχή του Κώστα Παπαδόπουλου, πάντως, δεν πτόησε τη δύναμη των «Μαχητών», που πήραν την τρίτη σερί τους νίκη επί των «Διάσημων», αυτή τη φορά με 10-5 και να κερδίζουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την ασυλία.

Νωρίτερα, ο Τριαντάφυλλος σε μία ευαίσθητη στιγμή ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Κοψιδά γιατί τον ψήφισε στην προηγούμενη ψηφοφορία, εκθειάζοντας τον παίκτη για τον χαρακτήρα του και την προσφορά του στην ομάδα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της παραλίας. «Έκανα λάθος, σου ζητώ συγγνώμη, το μετανιώνω που σε ψήφισα. Ήθελα να στο πω να φύγει από πάνω μου. Σαν Τριαντάφυλλος είμαι λάθος!». Βέβαια ο Γιώργος Κοψιδάς από την πλευρά του παραδέχτηκε στην κάμερα του «Survivor 4» ότι ψήφισε τον Τριαντάφυλλο γιατί «δημιουργεί άσχημο κλίμα στην ομάδα». 

Ο τραγουδιστής «λύγισε» μιλώντας για τον πατέρα του τον οποίο έχασε στα 15: «Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και τον εαυτό μου. Χρόνια με χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου. 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στο δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου». Με δάκρυα στα μάτια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε πως «από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα» είπε ο Τριαντάφυλλος με δάκρυα στα μάτια στο «Survivor 4». 

αποχώρησηΤριαντάφυλλοςΓιώργος ΚοψιδάςΆννα Μαρία ΒέλληSurvivor 4Survivor